Baraka i provod koji se ne propušta ove subote

Predstavljamo bar Baraka i provod koji se ne propušta ove subote. Još bolji provod očekuje vas ovog vikenda i garantuje vrhunski užitak koji će vas oboriti sa nogu. Spremite se za još jednu fantastičnu subotu koja je pred nama i koju će vam Baraka bar ulepšati.

Baraka bar je mesto duge tradicije i odličnog provoda po čemu je od prvog dana poznata, zato budite sigurni da vas očekuje veče puno pozitivne energije. Kao i uvek, muzika uživo zadužena je da uživate sa stilom kao i u hrani i piću koji će sigurno zadovoljiti sve vaše ukuse tokom izlaska.

 

Baraka bar
Baraka bar

 

Izlazak u Baraka baru biće ispunjen momentima koji se pamte, zato pozovite vaše prijatelje I prepustite se čarobnoj večeri koje će vam Baraka prirediti. Kažu da ko jednom dođe ovde, vratiće se ponovo sigurno, jer je ovo mesto ispunjeno ljubavlju i pozitivnom energijom koju ćete sigurno zavoleti.

Imajte na umu da je Baraka bar jedan od najpopularnijih beogradskih lokala koji beleži veliku posećenost, zato što pre obezbedite sebi mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE