Čemu služi post COVID rehabilitacija?

Nakon preležanog virusa COVID, sigurno ste čuli za post covid rehabilitacija tretman, a da li znate čemu služi i šta zapravo obuhvata ovaj tretman? U pitanju je posebno osmišljen program za pacijente koji su preležali virus koji je u velikom slučaju ostavio različite posledice po zdravlje.

Prisetimo se, kada se virus COVID proširio po celom svetu, nije nam bilo sasvim jasno kako smo trebali da se ponašamo. Veoma brzo, ovom problemu posvećena je posebna pažnja, da bismo danas imali ceo program post covid rehabilitacija koji će pomoći svim pacijentima koji imaju lakše ili teže posledice. Danas mnoge klinike nude posebno pripremljen program koji se prilagođava pacijentu u cilju što bolje pokretljivosti, disanja i drugih problema do kojih može doći.

Glavna svrha post COVID rehabilitacije jeste da se osoba koja se suočila sa ovim virusom u što kraćem roku bolje oseća, kako bi se što pre vratio normalnim fizičkim aktivnostima.

PREDNOSTI POST COVID REHABILITACIJE

Prednosti post COVID rehabilitacije su takve da, ukoliko se pripremi adekvatan program u skladu sa stanjem pacijenta, veoma brzo može doći do poboljšanja psiho fizičkog zdravlja. Pored fizičkih problema, mnogi pacijenti se suočili sa depresijom, isrcpljenošću, manjom željom za akvnostima, velikim umorom i drugim sličnim stanjima.

Post COVID rehabilitacija će imati veliki pozitivan uticaj nakon određenog perioda i treba znati da će trajanje rehabilitacije biti usklađeno stanjem u kojem se pacijent trenutno nalazi. To može značiti da je nekome potrebno par nedelja za poboljšanje, dok će nekima možda biti potrebni meseci. Važno je da pacijent bude istrajan i da sve radi u skladu sa preporučenim savetima stručnog lekara.

Utvrđeno je da, kod najtežih slučajeva koji su preležali virus, ova bolest ostavlja posledice na plućima i srcu, a moguće su posledice i na drugim organima. Zbog toga je neophodan proces oporavka nakon preležane infekcije koji mora biti pažljivo osmišljen.

POST COVID REHABILITACIJA BEOGRAD

Post COVID rehabilitacija Beograd je najpouzdanije mesto gde možete pronaći adekvatnu terapiju. Predstavljamo vam privatnu kliniku ProHealth koja je pažljivo kreirala program post COVID rehabilitacije i koja pruža kompletnu uslugu svim pacijentima koji imaju različite probleme. Nakon što pacijent obavi detaljne preglede fizijatra, vrše se neophodne laboratorijske analize i dijagnostičke procedure kako bi se pripremio dalji protokol lečenja.

Primenjuju se sve neophodne procedure kojima će se doći do najboljeg rešenja kako bi se pacijent osećao bolje. Očekuju vas stručni lekari koji se ovim poslom bave dugi niz godina i koji će se posvetiti maksimalno svakom pacijentu.

Dugogodišnje iskustvo dovelo ih je do toga da postanu danas jedna od vodećih klinika iz oblasti fizikalne medicine, reumatologije, post COVID rehabilitacije, opšte medicine, pedijatrije, kao i plana i programa za žene posle porođaja.

Post COVID rehabilitacija poslednjih godina je najdrastupljenija grana u medicini jer je velki broj ljudi imao različite probleme nakon preležanog virusa koji često i dan, danas traju. Upravo zbog toga, tu je ProHealth klinika koja vam je u svakom trenutku na raspolaganju za svaki savet, pregled ili slično.

Odaberite najbolje mesto za svoej zdravlje i obezbedite sebi kvalitetan program post COVID rehabilitacija koji će pozitivno uticati na vas i što pre vas spremiti za nove izazove koji su pred vama.

Zakažite vaš pregled već danas pozivom na broj +381 11 42 07 063, +381 61 2877 737 ili im pišite putem mail adrese info@prohealth.rs.

ProHealth klinika jer, zdravlje nema cenu.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE