Doček Nove godine uz Đanija u restoranu Garden Hill

Doživite doček Nove godine uz Đanija u restoranu Garden Hill koji vam ovog puta pripremaju pravi novogodišnji spektakl. Pred nama je jedna od najlepših večeri u godini i prilika da se okupimo sa našim dragim ljudima i organizujemo doček Nove godine po ukusu, zato vam predstavljamo restoran Garden Hill koji će i ove godine biti na visini svog zadatka.

Sigurno ste čuli za Garden Hill doček Nove godine koji iz godine u godinu intrigira svoje goste kako ambijentom, tako i atmosferom koja je za svaku pohvalu. Garden Hill mnogi pamte po besprekornoj organizaciji koja je važna u novogodišnjoj noći pa, ukoliko želite da sve bude kako treba, ovo je savršeno mesto za vas i vaše prijatelje.

DOCEK NOVE GODINE 2023 GARDEN HILL

Doček Nove godine 2023 Garden Hill je tu da vam pruži i više od obične novogodišnje proslave. Ušuškan daleko od zbivanja, Garden Hill nalazi se na Ledinama, na putu ka aerodromu i nudi potpuni užitak za sva čula. Ono što mnoge goste obori sa nogu, jeste ambijent koji odiše luksuzom i elegancijom, što definitivno utiče na celokupnu priču kada je Nova godina u pitanju.

Svaki delić prostora pažljivo je kreiran, zato smo sigurni da će doček Nove godine Garden Hill biti rasprodat u rekordnom roku, pored činjenice da nastupa dobro poznati Đani. Izuzetan muzičar, šoumen i pevač, Đani će vam priuštiti najbolji doček Nove godine u Beogradu koji ćete pamtiti. Njegovi hitovi su večni, njegovi su nastupi za pamćenje, uz njega je Nova godina zaista psoebno iskustvo.

Cena karata za doček Nove godine 2023 Garden Hill kretaće se od 100€ do 150€, u zavisnosti od pozicije sedenja u restoranu. Cena podrazumeva svečano sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja doček Nove godine Garden Hill 2023, zato na vreme rezervišite vaše karte pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE