Klub Freestyler Winter stage je pravi izbor za Novu godinu

Sa obzirom da se bliži proslava Nove godine, svi razmišljamo gde ćemo uživati u novogodišnjoj noći. U skladu sa tim, saznajte zbog čega mnogi misle da je Klub Freestyler Winter stage pravi izbor za Novu godinu.

Svi dobro znamo kakav provod nudi klub Freestyler winter stage tokom zimske sezone i to svakog vikenda, a samo zamislite kako izgleda Nova godina u ovom popularnom prestoničkom klubu.

Freestyler Winter stage ponudiće vam i više od dobrog provoda za doček Nove godine. Ovo neće biti tipičan provod, ovo je mesto gde će atmosfera tokom cele večeri biti na samom vrhuncu i gde ćete uživati u specijanom programu.

 

 

Kao i predhodnih godina, najpopularniji DJ-evi učiniće da vas muzika maksimalno opusti i da uživate u njoj tokom cele večeri. Svi gosti sigurno će uživati u fantastičnim zvucima house, RnB, hip-hop muzike koja je odličan izbor u novogodišnjoj večeri.

Cena karte za Novu godinu u klubu Freestyler Winter stage iznosiće 15€, a dodatno se naplaćuju rezervacije. U ponudi su barski stolovi, mali separe, VIP separe i ultra VIP separe, a cene rezervacije kretaće se od 200€ do 1500€.

Uživaćete u dobrom provodu toko cele večeri, kao i u najkvalitetnijoj rasveti i ozvučenju koje će upotpuniti doček Nove godine u klubu Freestyler Winter Stage.

Uživajte u ludoj žurci sa vašim prijateljima, spremite se za pravi spektakl i obezbedite vaše karte već danas putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE