Nova godina 2023 u hotelu Holiday Inn

Ove godine Nova godina 2023 u hotelu Holiday Inn biće jedinstvena prilika da doživite novogodišnje veče na poseban način. Sjaj i elegancija ovog hotela privlači sve ljubitelje komfora da uživaju u posebnom ambijentu koji nikoga ne ostavlja ravnodušni. Hotel Holiday Inn u sklopu Belexpo centra pružiće vam priliku da Nova godina bude proslavljena sa stilom uz vaše najdraže prijatelje, zato ne propustite najbolji doček Nove godine koji će se prepričavati.

NOVA GODINA 2023 HOTEL HOLIDAY INN

Nova godina 2023 hotel Holiday Inn Belexpo centar je jedan od najvećih i najlepših dočeka koji svako godine beleži sve veće interesovanje kada je novogodišnje veče u pitanju. Prethodne godine karte su se rasprodale u rekordnom roku, a sigurni smo da će tako biti i ovog puta. Očekuje vas Nova godina o kakvoj ste maštali, uz svečano sedenje, autentične gastronomske ukuse i bogatu ponudu ekskluzivnih pića.

Da bi Nova godina 2023 Holiday Inn Belexpo centar bila potpuna, Darko Lazić i Andreana Čekić nastupaće u novogodišnjoj večeri i garantuju vam pravi muzički spektakl koji će vas ostaviti bez reči. Biće ovo Nova godina Beograd za pamćenje, o čemu svedoči već sada veliko interesovanje za ovaj doček Nove godine.

Glamurozan prostor koji odiše elegancijom i sofisticiranim stilom glavne su karakteristike hotela Holiday Inn koji ovaj spektakl priprema u Belexpo centru sa kojim je povezan. Zamislite samo taj doček Nove godine u tolikom prostoru uz vrhunsku uslugu i vrhunske pevače.

Uživaćete u večeri prepunoj iznenađenja, u dobroj atmosferi i trenucima sa prijateljima koji se večno pamte. Imajući na umu da je interesovanje za ovaj doček zaista veliko, rezervišite vaše karte što pre pozivom na broj 062/111-22-33 ili 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE