Novogodišnja putovanja iz Beograda

Novogodišnja putovanja iz Beograda – zvuči primamljivo, zar ne? Da li i vi razmišljate o tome da negde otputujete za doček Nove godine? Želite li da proslavite Novu godinu na jedinstven način, daleko od doma?

Ukoliko planirate novogodišnje putovanje iz Beograda, imamo savršene predloge za vas. Izdvojili smo top 5 destinacija za novogodišnja putovanja koja obećavaju fantastično iskustvo i nezaboravan provod. 

TOP 5 DESTINACIJA ZA NOVOGODIŠNJA PUTOVANJA

  1. Prag, Češka

Prag je grad koji odiše romantičnom atmosferom, posebno tokom zimskih praznika. Poznat po svojoj bogatoj istoriji, očaravajućoj arhitekturi i izvanrednim pivnicama, Prag je destinacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Doček Nove godine u Pragu, na Staromestskom trgu, uz spektakularan vatromet i euforiju hiljada ljudi, zaista je iskustvo koje ćete pamtiti. Pored toga, iskoristite vaša novogodušnja putovanja maksimalno i ne propustite priliku da posetite Praški dvorac, Karlov most, kao i brojne muzeje i galerije koje ovaj prelepi grad nudi.

  1. Budimpešta, Mađarska

Budimpešta, poznata i kao “Pariz Istoka”, pruža nezaboravan doživljaj za doček Nove godine. Na obalama Dunava, u srcu ovog predivnog grada, čeka vas grandiozna proslava ispod zvezdanog neba i spektakularnog vatrometa. Ukoliko želite nešto tradicionalnije, mađarske kafane i restorani nude ukusnu hranu, odlična vina i živu muziku. Takođe, poseta nekom od termalnih kupatila, kao što je Szechenyi, savršen je način da se opustite posle novogodišnje proslave.

  1. Rim, Italija

Rim, “Večni Grad”, sa svojim nesagledivim istorijskim blagom, pravo je mesto za sve ljubitelje kulture i istorije. Sama pomisao na doček Nove godine na Piazza del Popolo, uz grandiozan vatromet i koncerte, stvara uzbuđenje. Novogodišnja putovanja možete iskoristiti i da upoznate znamenitosti, kojih u ovom gradu ima zaista mnogo. Obiđite Koloseum, Rimski forum, Panteon, a ne zaboravite ni na Vatikan i njegova umetnička blaga.

  1. Barselona, Španija

Barselona je idealna destinacija za novogodišnja putovanja i sve one koji žele da povežu proslavu Nove godine i zimski odmor na plaži. Nakon dočeka na ulicama, možete nastaviti proslavu u nekom od mnogobrojnih noćnih klubova. Uživajte u čarima ovog katalonskog grada, obiđite Gaudijeve građevine, a zatim se opustite na plaži uz čašu sangrije.

  1. Istanbul, Turska

Istanbul, mesto gde se Istok susreće sa Zapadom, nudi nezaboravan doček Nove godine, o kome ćete dugo pričati i zauvek ga pamtiti. Uz provod, ne zaboravite da posetite Kapali čaršiju, Aja Sofiju, Plavu džamiju i Topkapi palatu. Istanbul će vas očarati svojom dinamičnošću, gastronomijom i jedinstvenim spojem kultura.

Bez obzira na destinaciju koju izaberete, bitno je da vam vaša novogodišnja putovanja iz Beograda omoguće da uživate u svakom trenutku svog boravka. Ne zaboravite da svaka nova godina donosi nove prilike, nova putovanja i nova iskustva.

Za više informacija i rezervacije posetite našu stranicu putovanja.

Srećna Nova godina! 

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE