Rafting Tarom je vaš pravi odabir u septembru

Ako želite autentičnu zabavu u prirodi, rafting Tarom je vaš pravi odabir u septembru jer vas očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja tokom ove avanture. Mesec septembar je definitivno pravi mesec da po prvi put iskusite rafting Tarom ukoliko još uvek niste, jer vas očekuje dinamično, ali ujedno i opuštajuća avantura na reci koja još nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Rafting Tarom svrstava se u ekstremne sportove, ali uz pravi opremu i rafting kamp, vaša avantura biće bezbedna i vrlo zabavna. Upoznajte magični kamp Rajska rijeka koji će vam priuštiti avanturu kakvu do sada niste doživeli. Spremite se za vikend pravog uživanja i trenutaka koje ćete teško zaboraviti.

Pored toga što je rafting Tarom idealan za avanturiste, ovo je odlična prilika i za sve ljubitelje dotografije koji žele da stvore autentične kadrove i uživaju u lepoti kojom nas je priroda okružila.

RAFTING TAROM

Rafting Tarom
Rafting Tarom

Ako želite da iskusite pravi rafting Tarom, onda je kamp Rajska rijeka vaš savršen odabir. Kamp se nalazi na samoj obali Drine i predstavlja pravi užitak za sve hedoniste. Probudićete se uz crvkut ptica i žubor reke koji će ulapšati vaše trenutke u kojima ćete uživati uz šoljicu kafe. Ceo kamp nastao je od isključivo prirodnih materijala kako biste se u potpunosti stopili sa celim konceptom.

U kampu vas očekuje kompletna oprema za rafting Tarom, a u opremu spada neoprenska odela i čizme, kaciga i prsluk za spasavanje. Da avantura bude zaista nezboravna i bezbedna, sa vama će poći iskusni skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare.

Uživaćete u nestvarno lepim predelima kao kao i u magičnoj avanturi rafting Tarom. U čamac može da stane cela vaša ekipa do 12 ljudi, zato pozovite vaše prijatelje i ne propustite rafting Tarom u septembru koji zaista ima posebnu čar.

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

kada je najbolje ići na rafting Tarom

Ukoliko niste znali, sezona za rafting Tarom počinje u proleće i završava se u jeseni, a na pitanje kada je najbolje ići na rafting Tarom, mi kažemo da je uvek pravo vreme za rafting avanturu. Koji god period odabrali za ovo uživanje, sigurni smo da nećete pogrešiti i da ćete istinski uživati.

Jedina razlika između proleća i jeseni jeste to što je u proleće vodostaj reke veći i brži, dok je vodostaj reke tokom leta i jeseni dosta manji pa i sama avantura može trajati i do 4h. Septembar je upravo zbog toga idealan za početnike, jer će imati priliku i da uživaju i da se zaista dobro zabave.

Priuštite zabavu za sva čula i doživite nezaboravni rafting Tarom u septembru koji će vas i te kako ostaviti bez daha. Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem iščekuje, zato već danas obezbedite sebi mesto u kampu putem broja +387 66 930 940 ili pošaljite upit na mail info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE