Rafting Tarom sa decom

Rafting Tarom sa decom je prilika za nezaboravno iskustvo i avanturu za celu porodicu.

Svaki trenutak koji provedete sa decom na reci ima nemerljivu vrednost. Osim što ćete nekoliko dana uživati u sjajnim outdoor aktivnostima i čarima jedinstvenog prirodnog rezervata, hranićete se zdravo i odlično zabavljati. Raftig Tarom je moćno i izazovno iskustvo. Kada ga podelite sa decom, ono postaje još vrednija uspomena koje ćete se, i vi i vaši mališani, zauvek sećati.

U danšnje vreme, u kome smo svi izloženi ubrzanom tempu svakodnevnog života, postaje sve teže pronaći dovoljno prostora za kvalitetno provedeno vreme sa dragim osobama. A deca brzo rastu i dok trepnemo, oni su već odrasli ljudi. Zbog toga, treba iskoristiti svaku mogućnost da se sa njima družimo, igramo, učimo i istražujemo. Rafting Tarom sa decom je jedna od najlepših aktivnosti u kojima možete zajedno učestvovati i kojom ćete i vi i deca biti podjednako oduševljeni.

Čak i ukoliko vam se čini da vaša deca mnogo više i radije uživaju u tehnologiji i igricama nego u prirodi, možete biti potpuno sigurni da im rafting Tarom neće biti dosadan. Na raftingu će se baviti primamljivim i atraktivnim fizičkim aktivnostima koje se svakom detetu, bez obzira na uzrast, dopadaju.

Steći će i nove prijatelje, male i velike. Neki roditelji ostanu zapanjeni kada vide kako njihov mališan radije jurca sa drugarima po kampu ili igra društvene igre umesto da se dohvati telefona.

Pokazalo se da najmlađi obožavaju druženje i priču sa skiperima i besprekorno slušaju i slede njihova uputstva. Skiperi najboljeg rafting kampa Rajska rijeka poseduju IRF licence i mnogo iskustva. Odlično su obučeni i znaju kako da ohrabre mališane koji pomalo oklevaju i kako da one pune samopouzdanja pravilno usmere. Možda se i iznenadite kada u čamcu otkrijete šta sve vaše dete može, koliko je hrabro, okretno i vično.

DA LI JE RAFTING TAROM SA DECOM BEZBEDAN

Da li je rafting Tarom sa decom bezbedan? Pitanje koje često čujemo i koje se logično nameće jer je rafting po definiciji ekstremna sportska aktivnost.

S obzirom na to da ne postoje zvanično propisana i definisana pravila kada je u pitanju rafting sa najmlađima na bilo kojoj reci u svetu, odgovor na pitanje da li je određeni rafting bezbedan za mališane zavisi od nekoliko faktora.

Bezbednost se procenjuje i određuje u zavisnosti od individulanih karakteristika reke, njene snage, brzine, težine spusta i vodostaja, godišnjeg doba i trenutnih vremenskih uslova. Za procenu su zaduženi licencirani rafting klubovi, kao što je Rajska rijeka, u čiju smo se profesionalnost i vrhunsku uslugu više puta i sami uverili.

Dakle, uz ispunjenje odgovarajućih uslova, poštovanje određenih pravila, adekvatnu rafting opremu i nadzor licenciranih skipera i roditelja, rafting Tarom sa decom jeste bezbedan.

Kada je u pitanju dozvoljena starosna granica dece, rafting klubovi imaju različita pravila. Budući da su i reke i priroda nepredvidivi, zahtevani uzrast dece može varirati čak i u istom klubu, u zavisnosti od trenutnih prilika na samom terenu. Iz tog razloga se uvek, pre dolaska na rafting Tarom sa decom, treba čuti i konsultovati sa predstavnicima vašeg rafting kampa.

KADA IĆI NA RAFTING TAROM SA DECOM

Tokom aprila, maja i početkom juna meseca vodostaj je visok, Tara najbrža, a bukovi brojni i izuzetno snažni, pa se najčešće ne preporučuje odlazak na rafting Tarom sa decom ispod 12 godina.

Tokom letnjih meseci kada vodostaj opada, reka usporava i težina raftinga se smanjuje, rafting sa decom je značajno pogodniji, naravno, uz prethodno konsultovanje sa rafting klubom.

Sam kraj leta i jesenji meseci se smatraju za idealan period da krenete na rafting Tarom sa decom.

Rafting kamp Rajska rijeka je najbolji izbor za najmlađe raftere. Pored fantastične i bezbedne vodene avanture, mališanima su obezbedili i mnoštvo drugih sadržaja i uzbudljivih aktivnosti.

Deca će biti oduševljena bazenom, plažom na obali reke, sportskim terenima, igralištem i ogromnim dvorištem u kome se mogu slobodno igrati i družiti. Predviđena je i mogućnost odlazaka na brojne izlete, kao što su: jahanje konja, jeep safari, zip line, hiking i još mnogo toga.

Dodatno, deca u Rajskoj rijeci ostvaruju posebne pogodnosti0-6 godina ne plaćaju ništa, dok ona u uzrastu od 6-12 godina imaju popust 30% od ukupne cene aranžmana.

Zato, pozovite  +387 66 930 940 i podelite magični doživljaj rafting Tarom sa vašim mališanima!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE