Škola za frizera na akademiji Panjković

Da li znate da je škola za frizera na akademiji Panjković jedna od najboljih na našem tržištu? Ukoliko želite da stvorite zavidnu frizersku karijeru, saznate sve tajne pravih profesionalaca i da ostvarite svoje snove, akademija Panjković je tu da vam pruži najbolju obuku u regionu gde vas očekuje puno izazova. Tvorac akademije Panjković svoje znanje stekao je u najboljim američkim školama za negu lepote, odakle je potrekla ideja da se otvori škola za frizera kod nas.

Miki Panjković želeo je da svoje znanje prenese svima onima koji žele da se usavršavaju i pruže sebi najbolju obuku koja ih može odvesti zaista daleko. Ukoliko ste ambiciozni, visoko motivisani i želite da izgradite svoje ime u svetu lepote, škola za frizera na akademiji Panjković je pravi odabir za vas i vašu karijeru.

KURS ZA FRIZERA

KURS ZA FRIZERA

Kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata sve što vam je neophodno za samostalan rad. Očekuje vas teorijska obuka, kao i praktična, koje su temeljno i pažljivo osmišljene u cilju što boljeg razumevanja. Škola za frizera na akademiji Panjković, svim svojim polaznicima pruža i mogućnost učešća na raznim eventovima, rad sa najkvalitetnijim priborom i kozmetikom, preporuku za dalje zaposlenje, kao i sertifikat priznat svuda u svetu.

Ovo su zaista posebne mogućnosti koje vas očekuju ukoliko odaberete kurs za frizera Panjković, i svaka od ovih stavki ima važnu ulogu u vašem stvaranju posla u budućnosti. Ukoliko ste se odučili da je za vas idealna škola za frizera Panjković, jedino je važno da ste kreativni i da želite da napredujete u budućnosti.

skola za frizera

Sve ostalo prepustite njima, koji će vas pažljivo usvesti u svet frizera i izuzetne kreativnsoti kojoj nema kraja. Akademija Panjković nudi vam mogićnost da upišete ženski kurs za frizera ili muški kurs za frizera. Svaki kurs je pažljivo osmišljen, dok ženski traje 6 meseci, muški kurs za frizera traje 5 meseci. Ako želite da postanete vrhunski frizer čije će ime svi prepoznati, akademija Panjković je najbolja profesionalna škola za frizera koju možete odabrati.

Škola za frizera na akademiji Panjković je pristupačna svima, a cena za ženski kurs za frizera iznosi 245€ mesečno, dok je muški kurs za frizera 200€ mesečno. Možete očekivati temeljnu obuku kao i maksimalnu posvećenost predavača koji će vam pažljivo preneti svoje davno stečeno znanje.

Budite korak ispred svih, obezbedite sebi najbolji mogući frizerski kurs u regionu. Sve informacije o početku kursa možete dobiti putem broja +381 63 60 80 93.

Vaša akademija Panjković.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE