Škola za frizera u Beogradu

Ako ste po prirodi kreativac i želite da saznate sve tajne vrhunskih frizera i primenite ih na svojim klijentima, onda je akademija Panjković najbolja skola za frizera u Beogradu koja vam može otvoriti mnoga vrata. Prestižna akadamija Panjković sa velikim iskustvom i dokazanim poverenjem već dugi niz godina obučava i priprema svoje polaznike za veliki uspeh koji predstoji nakon završetka ovog kursa.

Škola za frizera u Beogradu je pravi odabir za sve one koji žele da se usavršavaju ili savladaju trenutno najpopularniji zanat u svetu. Ako ste zamišljali da radite posao u kojem ćete uživati i koji će vam doneti svakodnevnu dinamičnost.

KURS ZA FRIZERA

Biti frizer danas je jedan od najtraženijih zanata u svetu koji vam može doneti veliki uspeh, odličnu zaradu i priliku da se konstantno usavršavate. Zato je kurs za frizera tu da vam olakša ceo put kojim ćete se kretati tokom karijere. Sa ovakvim zanatom u rukama, možete se zaposliti bilo gde u svetu, posebno zahvaljujući sertifikatu koji će vam obezbediti akademija Panjković. Svaki kurs za frizera je pažljivo osmišljen u cilju što boljeg razumevanja svakog segmenta ovog poslovanja, a uz to i kako biste se maksimalno posvetili svom umeću i talentu.

Kurs za frizera omogućuje vam da se prepustite svojim kreacijama i idejama o kojima odavno maštate. Imajte na umu da je ovo posao koji vam može doneti zavidnu karijeru, sigurnost i uživanje u svakom trenutku tokom poslovanja.

Kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata:

-Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

kurs za frizera

Na akademiji možete pronaći kurs za ženskog frizera i kurs za muškog frizera, kao i individualni kurs za frizeragde ćete biti sami sa Mikijem Panjkovićem koji će vam se maksimalno posvetiti. Završavajući škole u Americi, Miki Panjković preneo je svoje znanje kod nas i tako našem regionu obezbedio najbolji kurs za frizera.

Ako želite pravu profesionalnost i kvalitet u svakom smislu, onda je ovo pravi kurs za frizera koji trebate da odaberete. Ukoliko ste kreativac i imate jedinstvene ideje, skola za frizera u Beograduna akademiji Panjković biće stepenik više ka samom uspehu.

Izgradite svoje ime u svetu frizera i ne zaboravite, ukoliko se osećate ispunjeno dok radite svoj posao, onda to nije posao, već pravo uživanje i zadovoljstvo koje vam garantuje siguran put ka vrhu.

Pozovite akademiju Panjković na broj  063/60-80-93 ili ih posetite na adresi Njegoševa 43, Beograd ukoliko želite da saznate sve dodatne informacije u vezi kursa za frizera.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE