Sve čari raftinga na Tari

Ako ste ljubitelj avantura i želite da se okušate u raftingu, Tara je pravo mesto za vas. Ova divna reka sa svojim brzim tokovima, prelepim krajolicima i izazovnim stazama je savršena za rafting na Tari. Ako tražite mesto gde ćete moći da se opustite i uživate u raftingu, kamp Rajska rijeka u Foči je pravo mesto za vas.

Kamp se nalazi na samoj obali Drine i predstavlja idealno mesto za one koji žele da se okušaju u raftingu. Kamp je okružen zelenilom i pruža izvanredan pogled na reku. Ovaj kamp je specijalizovan za rafting i nudi sve što vam je potrebno za rafting avanturu. Rafting na Tari biće jedinstveno iskustvo ukoliko posetite jedan od najboljih kampova – kamp Rajska rijeka.

RAFTING NA TARI

rafting na Tari

Kamp Rajska rijeka nudi iznajmljivanje smeštaja koji je izuzetno moderan i komforan, tako da možete da se opustite i odmorite nakon dana provedenog na vodi. Oni takođe nude kompletnu opremu za rafting na Tari, tako da se ne morate brinuti o tome. Ukoliko niste iskusni u raftingu, kamp poseduje i iskusne skipere koji će vam pomoći da se upoznate sa opremom, pobedite strah i da se osnažite za vašu avanturu.

Tara je jedna od najlepših reka za rafting u regionu. Njene brze staze su izazovne i pružaju nezaboravno iskustvo. Tara je poznata po svojim različitim stazama, tako da će i iskusni i početnici pronaći nešto za sebe.

Ono što čini rafting na Tari posebnim je i njena prelepa okolina. Kada se krećete kroz reku, možete uživati u prekrasnim krajolicima i čarobnim vodopadima koji će vas oboriti sa nogu. Priroda se potrudila da učini svaki prizor tokom raftinga nezaboravnim, zato smatramo da svako barem jednom u životu treba doživeti rafting na Tari.

Ako tražite avanturu i želite da iskusite rafting na Tari, kamp Rajska rijeka je pravo mesto za vas. Pružiće vam sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo, uključujući smeštaj, opremu i instruktore ali i dobru zabavu. Uključite se u ovu nesvakidašnju avanturu i doživite nezaboravne trenutke kojima ćete poželeti ponovo rado da se vratite.

Priuštite sebi nezaboravan odmor gde vas očekuje zanimljiva avantura ali i odmor o kakvom ste oduvek maštali, a to možete iskusiti i sa vašim najdražim ljudima ili kolegama sa posla.

Za sve detalje pozovite +387 66 930 940 ili nam pišite  info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE