Više od sreće – Ceca i Željko Joksimović predstavili novi hit

Od samog početka, Nova godina nam donosi brojna muzička iznenađenja, pa zato i uzbuđenje u svetu domaće muzike nikako ne jenjava. Ljubitelji folk i pop zvuka mogu se upravo sada radovati novom muzičkom dragulju i velikom hitu. Naime, Svetlana Ceca Ražnatović, jedna od najistaknutijih i najvećih zvezda regionalne muzičke scene, udružila je snage s renomiranim Željkom Joksimovićem kako bi nam predstavila svoj najnoviji singl ‘Više od sreće’, poznat i pod nazivom ‘Repeat’.

Singl, koji je brzo privukao pažnju javnosti, već beleži impresivan broj pregleda, približavajući se broju od 2 miliona pregleda. Muziku i tekst za numeru ‘Više od sreće’ potpisuje Miloš Roganović, dok aranžman nosi prepoznatljivi pečat Željka Joksimovića.

Prema medijskim izveštajima, Ceca i Željko su mesecima s velikom pažnjom radili na svakom detalju ovog projekta, kako bi pesma dostigla savršenstvo. “Rad na ‘Više od sreće’ bio je izuzetno inspirativan. Svetlana je vrhunski profesionalac i neizmerno talentovana. Naša saradnja je protekla u najboljoj mogućoj atmosferi i uveren sam da smo stvorili nešto zaista posebno“, izjavio je Joksimović.

Ceca Ražnatović takođe ne krije svoje oduševljenje ovom saradnjom: “Željko je multitalentovan muzičar i perfekcionista, a raditi s njim bilo je veliko zadovoljstvo. ‘Više od sreće’ je pesma koja vibrira jakim emocijama, a ja verujem da će to publika znati da ceni i zavoleti.”

Očekivanja su velika, a kombinacija Željkove melodičnosti i snažne Cecine vokalne interpretacije čini ovu pesmu savršenom za proslave koje nas očekuju uoči i za doček Nove 2025. godine. Ne sumnjamo da će ‘Repeat’ postati pesma koja će dominirati na proslavama širom regiona.

VIŠE OD SREĆE TEKST PESME

Bravo za tebe
Ide ti sjajno bez mene
Skratila si kosu
Podmladila lice

Bravo za tebe
Vidim ne daš na sebe
Samo hladno “zdravo”
Kad mi vratiš klince

Izgledaš mi dobro, dobila si sve
Nova kola, karijeru,
S duplo mlađim I aferu
Al’ ja nemam dvadeset I dve
S tobom ćutanje mi nedostaje, nedostaje

Ljubav je više od sreće
Srce kad voliš je veće
Kad zaboli, lakše pomiriš se s tim
Zato pusti, nek boli još jače
Dobro je kada se plače
Suze te podsete da si živ

Oko sebe dižem zid
Stavljam tugu na „repeat“

Pusti suze nek teku
Ako ne pratiš reku nećeš naćI more
Samo dvaput se živi
Kad se rodiš I voliš
Kad srodne duše se spoje

Ljubav je više od sreće
Srce kad voliš je veće
Kad zaboli, lakše pomiriš se s tim
Zato pusti, nek boli još jače
Dobro je kada se plače
Suze te podsete da si živ

Zato pusti, nek boli još jače
Dobro je kada se plače
Suze te podsete da si živ,
Suze te podsete da si živ

Foto: Instagram/cecaraznatovic

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE