Afitos letovanje

Afitos letovanje je sve češća fraza koje se pretražuje na internet stranicama, zato vam predstavljamo jedno od najatraktivnijih mesta u Grčkoj gde možete uživati u odmoru u potpunosti. Afitos letovanje je malo mesto i predstavlja pravi mali biser Kasandre na Halkidikiju. Ono što je mnogim turistima zanimljivo, jeste pravi duh Grčke koji se može videti na ulicama. Gradić poseduje mnoštvo uskih uličica popličanih i ispunjenih prodavnicama, tavernama, restoranima i suvenirnicama.

Pored svog jedinstvenog izgleda, Afitos letovanje vam nudi i neodoljivi vidikovac odakle se pruža neverovatan pogled gde možete stvoriti najlepše fotografije. Ono što definitivno osvaja prilikom posete Afitos letovanje, jeste tirkizno prava boja mora i prelepe peščane plaže u kojima ćete zaista uživati.

Afitos je odlično pozicionirano mesto, i biće vaš odličan odabir ukoliko želite mirnu bazu za odmaranje, uz posetu okolnih mesta koja su takođe interesantna i blizu. Za one koji žele više zabave tokom večeri, Kalitea leto je pravo mesto za sve ljubitelje izlazaka.

AFITOS LETOVANJE 2022

Afitos letovanje 2022 nakon ovakvog odmora postaće vaše omiljeno mesto za uživanje i letovanje o kakvom ste maštali. Pored prelepih plaža i obližnjih mesta koja možete posetiti, Afitos letovanje 2022 je veoma lepo mesto za večernje šetnje i uživanje u vrelim letnjim večerima. Posebno su interesantni restorani i kafići na litici sa koje se pruza fantastičan pogled na more i gde možete uživati dok ispijate svoje omiljeno piće.

Afitos letovanje 2022 je idealno mesto kako za mlađe generacije, tako i za starije i porodice sa decom jer će svako pronaći neku zanimljivost za sebe kako bi svoj odmor učinio prijatnim i opuštajućim.

Ako želite nezaboravan odmor ispunjen posetama najlepših plaža, čisto more, magične noćne šetnje ili dobru zabavu, Afitos letovanje 2022 biće prava destinacija za odmor o kakvom maštate.

AFITOS SMESTAJ

Ukoliko je vaš odabir definitivno Afitos, sigurno vas interesuje smeštaj koji se nudi u ovom malom, ali prelepom mestu. Mnogi će poželeti apartman u blizini plaže, a mi smo vam spremili smeštaj koji nudi turistička agencija Mayak Tours i koji poseduje sve što vam je neophodno za kvalitetan odmor.

Mayak Tours je agencija sa dugogodišnjim radom i dokazanim kvalitetom u svom radu, gde je cilj da zadovolje svakog klijenta i obezbede im nezaboravno Afitos letovanje. Gde god da pronađete smeštaj, bićete blizu svih dešavanja i prelepe plaže jer je manje mesto, ali toliko lepo da ćete uživati u svakom trenutku.

VILA NIKOS

Vila Nikos nalazi se na oko 280m od plaže i na manje od 300m od vidikovca kod stare vetrenjače. U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji koji poseduju čajnu kuhinju sa frižiderom i dve ringle, LCD televizor i klima uređaj. Sve smeptajne jedinice u vili Nikos imaju panoramski pogled na more. Iako je veoma bližu plaže, ipak je vila Nikos smeštena u mirnoj ulici, daleko od gužve i buke.

Uživajte u svom odmoru baš onako kako ste zamišljali i prepustite se svim lepotama koje Afitos letovanje nudi. Agencija Mayak Tours pripremila vam je atraktivan smeštaj, kao i smeštajne jedinice u drugim mestima, zato ih pozovite na broj 064/434-10-23 ili ih posetite u Beogradu na adresi Gavrila Principa 52.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE