TARA RAFTING

Tara rafting je avantura koja će vam pružiti i više od dobre zabave na reci. Da li ste spremni za uzbudljivu vožnju na reci gde vas očekuje niz uzbuđenja i euforije kakvu do sada nsite osetili? Sezona raftinga na Tari samo što nije počela, zato pripremite vaše dobro raspoloženje i pozovite svoju ekipu za novo uzbuđenje koje vas očekuje u najlepšem prirodnom okruženju. Tara rafting pružiće vam mogućnost da uživate u neodoljivim prizorima koje nam je priroda dala i koji će osvežiti vaše telo i um.

Svakome je potreban beg od realnosti i svakodnevnih obaveza, a Tara rafting biće sjajna prilika da napunite baterije i vratite se kući spremni za nove pobede koje su pred vama.

Tara rafting predstavlja pravu adrenalinsku avanturu u koju se upuštate sa svojom ekipom u gumenom čamcu uz kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Iako rafting spada u ekstremnse sportove, ova avantura na reci ipak je bezbedna uz svu prateću opremu i iskusnog skipera iz rafting kampa sa kojim ćete uživati u raftingu.

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

Kada je najbolje ići na rafting Tarom

Kada je najbolje ići na rafting Tarom? Postoji nekoliko faktora koji utiču na to kada je najbolji period za početnike, a kada za one iskusne avanturiste koji obožavaju ovakvu vrstu zabave na reci. Ukoliko ste do sada iskusili rafting Tarom i zavisnik ste od adrenalina, naša preporuka je početak sezone, odnosno april i maj, kada je nivo reke najveći i najbrži, što vam garantuje pravo ubuđenje tokom raftinga.

Drugi deo sezone početak leta pa sve do oktobra jer pogodan period za one koji žele po prvi put da dožive magični rafting Tarom.

RAFTING TAROM ISKUSTVA

rafting Tarom iskustva
rafting Tarom iskustva

Oni koji su iskusili rafting Tarom, iskustva su i više nego pozitivna. Naravno, činjenica je da je rafting Tarom odličan za avanturiste i one koji žude za adrenalin, ali isto tako, rafting je odličan za one koji žele da pobede strahove. Odaberite letnji period i doživite novo iskustvo koje će vas promeniti i obezbediti vam pravo uživanje u prirodi.

Najbolja iskustva možete doživeti u rafting kampu Rajska rijeka koji je jedan od najboljih i koji vam garantuje pravo uživanje tokom boravka. Pored raftinga Tarom, uživaćete u njihovoj prirodi koja ih okružuje, kao i u večernjem druženju sa drugim posetiocima kampa uz muziku i vino.

Nova sezona je vrlo blizu a kamp Rajska rijeka spremio vam je atraktivne ponude za one koji se prvi prijave, zato kontaktirajte na broj +387 66 930 940 ili im možete poslati mail info@rajskarijeka.com.

Za avanturu koja se pamti – Rajska rijeka kamp!

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE