Bajkovit doček Nove godine u restoranu Košuta

Bajkovit doček Nove godine u restoranu Košuta tradicionalno jedan je od najlepših i najelegantnijih dočeka u Beogradu.

Nedaleko od centra grada, a opet dovoljno udaljen od njegove gužve i buke, u fantastičnom prirodnom okruženju Košutnjaka, ušuškao se restoran Košuta. Doček Nove godine posebno je idiličan i romantičan kada nas sneg obraduje i učini da novogodišnja noć u šumi Košutnjaka protekne u blistavom bajkovitom ambijentu. Slika zimske idile savršeno je upotpunjena velikim prelepim jezerom koje se pored Košute nalazi.

Košuta je jedan od kultnih i starijih prestoničkih restorana sa odličnom reputacijom, koja sa prolaskom godina ne jenjava. Neprekidni kontinuitet vrhunskog kvaliteta ponude, usluge i provoda učinio je da dostigne i održava top poziciju među najboljim restoranima u gradu.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN KOŠUTA 2022

 

restoran Košuta Doček Nove godine
restoran Košuta

 

Doček Nove godine restoran Košuta 2022 postao je tradicionalna proslava kojoj prisustvuju brojni veseli i razigrani gosti, koji znaju da uživaju u odličnom i kulturnom provodu sa stilom.

Najluđa noć proslavlja se u elegantnom ambijentu VIP i Gold svečenih sala restorana Košuta, koje su nedavno renovirane i osvežene novim i modernim elementima, kao i luksuznim detaljima. Udobno i sofisticirano uređenje enterijera, blistava novogodišnja dekoracija, plesni podijum obasjan reflektorima i led svetlima, fantastično ozvučenje, otvoren WiFi, garderoba i parking, učiniće da Vaš provod prođe u savršenom raspoloženju.

Restoran Košuta na meniju neguje autentična jela srpske tradicionalne kuhinje. Specijaliteti izvanrednog ukusa i savršenog izgleda, pripremaju se isključivo od najkvalitetnijih namirnica uz tajne recepte i začine majstora kuhinje.

 

restoran Košuta Doček Nove godine
restoran Košuta

 

Novogodišnja gala večera predstavljena je najlepšim i najboljim jelama sa menija, a all inclusive ponuda uključuje i neograničeno uživanje u selekciji odabranih pića. Da Vam ništa ne nedostaje i da u svakom trenuk       u budete usluženi na najbolji način postaraće se iskusno i domaćinski raspoloženo osoblje.

Kako bi doček Nove godine restoran Košuta bio potpuni spektakl zadužena su muzička gostovanja najboljih bendova i pevača, koji će pokrenuti goste da đuskaju do jutra. Pozitivna energija i dobre vibracije verni su pratioci ove novogodišnje proslave.

Ukoliko se odlučite za doček Nove godine u restoranu Košuta, pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto na vreme.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE