Restoran Bajka – etno čarolija na Košutnjaku

Pozivamo Vas da posetite restoran Bajka gde Vas očekuje jedinstvena etno čarolija na Košutnjaku, u kojoj ćete uživati svim čulima. Priuštiće Vam nezaboravne trenutke opuštanja i uživanja, koje ćete želeti da iznova stalno ponavljate i postanete redovni gosti ove prelepe oaze, zaklonjene od gradske vreve i buke.

Savršena lokacija, nedaleko je od centra grada, a opet dovoljno izolovana da priušti trenutke mira i neometanog uživanja. Nadomak Avala filma i Banovog brda, u ulici Kneza Višeslava 88, restoran Bajka našao je svoj dom.

Okružen zelenilom šumovitog Košutnjaka, obradovaće Vas magičnim ambijentom i pogledom tokom sva četiri godišnja doba. Raskošna bašta restorana Bajka daruje jedinstvene momente prepuštanja osvežavajućim bojama proleća, žarkim bojama leta ili toplim bojama prvih jesenjih dana. Vaši mališani se mogu zabaviti na igralištu uređenom samo za njih, a Vi ih možete paziti, udobno smešteni u bašti restorana.

Komforna i klimatizovana, unutrašnja sala restoran Bajka idealna je za uživanje u hladnim danima i savršenom pogledu na bajkovitu sliku snegom prekrivene šume Košutnjaka.

 

restoran bajka

 

Restoran Bajka, kao i kafanu istog imena, krasi više od decenije najbolje zabave, ponude i usluge. Restoranski deo Bajke odvojen je od kafanskog dela, namenjenog neponovljivim kafanskim noćima i boemskom provodu uz živu muziku i gostovanja popularnih bendova i izvođača.

Enterijer restorana Bajka dizajniran je u etno stilu i savršeno povezuje neka davna vremena sa savremenim potrebama gostiju. Fantastični šefovi kuhinje neguju tradiciju pripreme autentičnih specijaliteta srpske kuhinje, ali podjednako vešto pripremaju i preukusne đakonije sa menija internacionalnih specijaliteta.

Ovo je mesto u kome možete uživati u kapljicama najbolje domaće rakije i izuzetnim ukusima tradicionalnih jela. Iz tog razloga rado ga posećuju i brojni stranci koji upoznaju našu prestonicu, kulturu i istoriju. Savršena usluga domaćinskog i gostoljubivog osoblja, kao i najlepši tonovi odabranih melodija narodne muzike, čine da restoran Bajka bude i omiljeno mesto za organizovanje svih vrsta proslava.

Bilo da organizujete ili dolazite kao gost na proslavu, bilo da ste došli na ručak sa porodicom i prijateljima, dodatna prednost ogleda se i u tome što Bajka raspolaže prostranim parkingom za sve svoje goste i njihova vozila.

Kontakt za informacije i rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE