Kafana Bajka – jedinstvene boemske noći u kafani sa dušom

Kafana Bajka na Košutnjaku mesto je u kome ćete iskusiti i doživeti jedinstvene boemske noći u kafani sa dušom.  Krasi je više od jedne decenije tradicije i reputacije popularnog i atraktivnog mesta za noćni izlazak u Beogradu. Njena slava ne jenjava iako godine prolaze, popularnost pevača se menja a smenjuju se i generacije u provodu. Kafana Bajka uvek je u trendu.

Gostovanja najboljih muzičkih izvođača i žestoka razigrana atmosfera njen su zaštitni znak, koji iz sezone u sezonu privlači sve veći broj njenih obožavalaca. Nasmejano osoblje i pristupačne cene kvalitetnih pića, dodatni su bonus koji čini da se gosti osećaju još lepše i opuštenije.

 

 

Boemskoj atmosferi doprinosi i autentičan kafanski enterijer: drveni namšetaj, karirani stolnjaci, kombinacija cigle i drveta, negovano zelenilo… Spot reflektori zaduženi su za romantičnu i bajkovitu atmosferu. Profesionalni sistemi ventilacije i klimatizacije garancija su da će temperatura biti idealna a vazduh čist i nezadimljen, bez obzira na veliki broj prisutnih gostiju.

Kad smo već kod gostiju, treba reći da kafana Bajka okuplja raznoliku ekipu redovnih gostiju. Pripadnici različitih generacija i poštovalaca različitih modnih stilova, zajedno se vesele u vrelom ritmu do ranog jutra. Zajedničko im je to što vole opuštenu a usijanu atmosferu u kojoj se svi prisutni opušteno druže i ludo provode.

 

kafana Bajka

 

Neprevaziđene kafanske noći u Bajci redovno i dugo se po gradu prepričavaju i čine da njena popularnost raste sve više. Obilje popularnih hitova pop i narodne muzike, igre, smeha i druženja glavna su obeležja provoda u Bajci. Gosti se na nogama vesele celu noć a dobro raspoloženje ne jenjava ni u jednom jedinom momentu. Poznato je da je baš kafana Bajka iznedrila neke od najvećih muzičkih zvezda koje su karijeru započele u njoj i tako postale poznate i popularne.

Kafana Bajka poznata je po senzacionalnim žurkama i nastupima odličnih bendova i poznatih pevača, ali i velikih zvezde domaće muzičke scene. Aca Lukas, Marko Žujović, Slađa Allegro, Nemanja Staletović, Peđa Medenica, Dara Bubamara, Lapsus bend, Deni Boneštaj i Saška Hajder, Srečko Krečar, Orkestar Vlade Vrčinca, Kristina Radosavljević, Boris Stjepanović, Republika bend, samo su deo fantastične ekipe koja u kafani Bajka nastupa.

Kontakt za informacije i kafana Bajka rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE