Doček Nove godine 2022. u hotelu Majdan sa Darom Bubamarom

Doček Nove godine 2022. u hotelu Majdan sa Darom Bubamarom biće prava senzacija, a sigurno i jedan od najpopularnijih dočeka u Beogradu. Predstavljamo vam jdnu od najvećih zvezda sa muzičke scene, Daru Bubamaru koja je poznata po neodoljivoj atmosferi na svojim nastupima.

Dara Bubamara Nova godina je prilika da doživite malo drugačije doček Nove godine i provedete se zaista nezaboravno sa vašim prijateljima. Kao pravi šoumen, Dara će se potruditi da vam ovo bude najlepša Nova godina ikada. Zajedno sa njom, nastupa će i Sloba Radanović i Aleksandra Mladenović koji takođe važe za sjajne muzičare.

Sve dodatne informacije u vezi Nove godine u hotelu Majdan možete saznati putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Hotel Majdan Nova godina 2022 je prilika da uživate u eleganciji i luksuzu na pravi način, kao i predhodnih godina gde je ovaj hotel bio jedan od najtraženijih kada je u pitanju Nova godina Beograd. I ove godine učiniće da ovo bude doček Nove godine na visokom nivou kako bi u potpunosti zadovoljio sve vaše potrebe i želje. Spremite se za fenomenalnu atmosferu i energiju koju će vam dati nastupi najpopularnijih pevača u hotelu Majdan.

Hotel Majdan pripremio je novogodišnju ponudu po ceni od 110€, a u cenu karta ubraja se svečano sedenje, kompletnu svečanu večeru kao i all inclusive ponudu pića.

Obezbedite sebi karte za Novu godinu što pre pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE