Ubrusi za ugostiteljstvo

Papirni ubrusi za ugostiteljstvo namenjeni su različitim radnim površinama i okruženjima. Njihova svrha je multifunkcionalna i danas skoro da je nezamislivo živeti bez njih. Kompanija Hygiene Pro Team je pre više od deset godina, između ostalog, prepoznala i potrebe tržišta za proizvodima iz oblasti papirne galanterije. Stoga imaju u ponudi i nekoliko vrsta ubrusa koji će zasigurno odgovoriti svim vašim zahtevima.

 

UBRUSI ZA UGOSTITELJSTVO BEOGRAD

 

Ubrusi za ugostiteljstvo Beograd poseduju odličnu moć upijanja i čišćenja različitih površina. Zbog lakoće korištenja i odlične primene, ubrusi za ugostiteljstvo postali su veoma rasprostranjeni. Ne morate više svakodnevno da razmišljate o tome koliko dnevno uprljate krpa i peškira, jer upotrebom ubrusa dobijate isti rezultat a jednu obavezu manje. Možda ste mislili da nema velike razlike u vrstama ubrusa, ali mi vam predstavljamo nekoliko proizvoda koji zaista čine razliku.

 

ubrusi-za-ugostiteljstvo

 

 

 

UBRUS ROL TORK

 

Ubrus Rol Tork je ubrus u rolni čija dužina iznosi stotinu pedeset centimetara. Dvoslojni je i odlična mu je moć upijanja. Mekan i prijatan za ruke, što je važno pogotovo u zimskim mesecima. Jednostavan je za prenošenje i veoma je stabilan. Ima šaru u obliku lista što odaje utisak lakoće i nežnosti. Praktičan je za upotrebu u skoro svim uslovima i situacijama.

 

 

ubrusi-za-ugostiteljstvo-2

 

AUTOCUT UBRUS U ROLNI

 

Autocut ubrus u rolni dolazi u transportnom pakovanju od 6 rolni. Troslojni je i izrađen je od sto odsto celuloze, pa samim tim nežno prijanja vašim rukava i ostavlja ih suvim. Ubrusi su veoma visokog kvaliteta pa će samim tim broj upotrebljenih listova biti manji.

 

 

ubrusi-za-ugostiteljstvo-3

 

 

PAPIR ZA BRISANJE TORK REFLEX

 

Papir za brisanje Tork Reflex je višenamenski dvoslojni ubrus. Predstavlja savršeno rešenje za brisanje tečnosti kao i za sušenje ruku. Ovaj papir za brisanje sadrži četiri stotine pedeset listova, a zanimljivo je da se doziranjem u pojedinačnim listićima potrošnja smanjuje za trideset i sedam odsto. Nalazi se u pakovanju od 6 rolni. Ovaj ubrus može da se koristi i kod Tork Reflex držača za rolnu sa centralnim pojedinačnim izvlačenjem.

 

Prednost asortimana Hygiene Pro Team – a je u tome što su svi njihovi proizvodi ekološki prihvatljivi. Plasiranjem istih, sva znanja iz oblasti ekologije prenose na svoje klijente kako bi uticali na svest društva o zaštiti planete razumnom upotrebom razgradivog papira.

 

Poručite ubruse visokog kvaliteta za vaš objekat i olakšajte život sebi i drugima.

 

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE