Pedja Medenica za Novu godinu u event centru Kopernikus 610

Sigurno ste čuli da Pedja Medenica nastupa za Novu godinu u event centru Kopernikus 610, što je izazvalo veliko interesovanje mnogima a karte se prodaju u rekordnom roku. Jedan od najvećih srpskih pevača, Peđa Medenica Nova godina ulepšaće novogodišnje veče u ekskluzivnom event centru Kopernikus 610 gde vas očekuje pravi muzički spektakl.

Spremite se za odličan provod i ponudu kojoj nećete odoleti. Sa obzirom da je u pitanju event centar Kopernikus 610 Nova godina, očekuje vas organizacija na visokom nivou, vrhunska hrana i specijalan odabir pića koje će vam biti na raspolaganju tokom večeri.

Pozivom na broj 062/111-22-33 možete dobiti sve tačne informacije u vezi Nove godine u event centru Kopernikus.

Nova godina u ovakvom ambijentu koji odiše luksuzom definitivno ima posebnu draž, zato ne propustite priliku da se zaista kvalitetno provedete. Peđa Medenica čije su gotovo sve pesme hit do hita, učiniće da ovaj doček Nove godine bude zaista nezaboravan u svakom smislu.

Ako želite dobro da se zabavite i uživate u elegancijii i dočeku Nove godine sa stilom, event centar Kopernikus 610 uz Peđu Medenicu i Radu Manojlović biće pravi odabir za sve.

Nova godina Beograd sa ponosom predstavlja jedan od najtraženijih novogodišnjih večeri koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sa obzirom da vlada veliko interesovanje za ovaj popularni event centar, preporučujemo da obezbedite vaše karte za Novu godinu što pre pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE