Odlučite se za najbolji kurs za frizera u Beogradu

Razmišljate li da upišete neki kurs i povećate sebi šansu za zaposlenje i zaradu, odlučite se za najbolji kurs za frizera u Beogradu, koji nudi akademija Panjković. Možda to niste znali, ali frizer spada u top pet najtraženih zanimanja kod nas. Možda zbog toga što godinama unazad ova delatnost ima nedostatak kvalifikovanih ljudi. Kada birate svoje buduće zanimanje veoma je važno da vas odabrana oblast interesuje, ali i da nakon završene obuke možete pristojno da živite od svog rada.

 

KURS ZA FRIZERA BEOGRAD

 

Kurs za frizera Beograd je veoma tražen kurs u današnje vreme jer je potreba za kvalitetnim frizerima sve veća. Verujemo da kurseva ima dosta i da možda niste sigurni
za koji da se odlučite. Mogućnosti su velike, a odabir je samo vaš. Međutim, ukoliko želite sadržajnu edukaciju i najbolju obuku u ovoj oblasti, akademija Panjković je pravi izbor za vas.

Ne morate da brinete o tome da li imate talenat za frizera. Jedan poznati francuski pisac je rekao da je talenat samo dugo strpljnje. Tako da, sa velikom željom, predanim radom i istrajnošću, možete da postignete sve što poželite.


Uvek imajte na umu da je vaša sopstvena odluka da uspete važnija od bilo koje druge.

 

odlucite-se-za-najbolji-kurs-za-frizera-u-beogradu-2

 

Kurs za frizera u akademiji Panjković traje šest meseci i za to vreme možete da završite kurs za frizera, ali i ostale kurseve koje nudi akademija – muški frizer, ženski, kurs za nadogradnju kose kao i kurs za šminkera. Sjajno je što za to vreme možete sve kurseve da pohađate istovremeno i da imate “ceo paket” za nekoliko meseci. Samim tim da izgradite svoje ime, postanete brend, a sve uz podršku Mikija Panjkovića.

Akademija Panjković, koja iza sebe ima godine uspešnog rada, predano prenosi svoje znanje i veštine svojim polaznicima u želji da im pomogne da stignu do svog cilja. Odmah po završetku kursa vama je omogućeno da se samostalno bavite ovim poslom. Ukoliko budete najbolji student u klasi, otvara se prilika da se zaposlite baš u akademiji Panjković. Zar to nije sjajno? Svoje studente preporučuju i drugim frizerskim salonima tako da, vaše je samo da date sve od sebe kada upišete ovaj cenjeni kurs.

S obzirom da akademija daje veliki značaj komunikologiji i psihologiji u odnosu između ljudi, akcenat je stavljen na relaciji frizer – klijent, gde polaznici stiču neophodno iskustvo, ne samo tehničke prirode. Pored neophodnih praktičnih veština u ovom poslu veoma je važno da i komunikacija bude vešta, složićete se.

 

odlucite-se-za-najbolji-kurs-za-frizera-u-beogradu-3

 

Nakon završenog kursa za frizere u akademiji Panjković, postaćete frizer koji je tražen i kojem neće biti teško da pronađe posao. Mnogi njihovi polaznici su sada prepoznatljivi frizeri koji veoma uspešno posluju.

Ono što je takođe velika prednost ovog kursa je što je osmišljen po najvišim evropskim standardima, kao i činjenica da nakon kursa dobijate sertifikat koji je priznat i u inostranstvu.

Potrebno je samo da donesete odluku i da je predano sprovodite u delo. A akademija će vam, pored najbolje obuke, pružiti i veliku podrsku. Zapamtite, uspeh je neizbežan ukoliko pravog čoveka postavite na pravo mesto. Dobro došli u akademiju Panjković. Čekamo vas.

 

V.R.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE