Frzerski kurs koji vam garantuje uspeh i kvalitet

Ako tražite frizerski kurs koji vam garantuje uspeh i kvalitet u poslu, onda je akademija Panjković savršena prilika za edukaciju koja vam može olakšati put ka samom vrhu. Jedna od najboljih i najprestižnijih škola poziva sve zainteresovane za frizerski kurs da se prijave i saznaju sve tajne vrhunskih frizera i kako bi se upoznali sa tehnikama koje će redovno primenjivati u daljem radu.

Ukoliko želite da budete inovativni i drugačiji od drugih, frizerski kurs na akademiji Panjković naučiće vas svemu što vam je potrebno da biste započeli samostalni biznis. U moru kurseva koje tržište nudi, frizerski kurs Panjković je poseban po tome što je tvorac Miki svoje znanje doneo iz daleke Amerike, završavajući najprestižnije škole za negu lepote i svoje znanje preneo kod nas.

Upravo zbog toga i dan, danas je jedan od najboljih srpskih frizera čiji je glavni cilj da svoje znanje i talenat prenese drugim ambicioznim frizerima. Ako se pronalazite u ovome, frizerski kurs Panjković je vaš pravi poziv ka samom uspehu.

FRIZERSKI KURS

frizerski kurs

Frizerski kurs je tu da vam predstavi sve neophodne tehnike kojima ćete se služiti u poslovanju i koje ćete uz njih sa lakoćom savladati. Frizerski kurs akademije Panjković nudi vam mogućnost da pohađate muški kurs za frizera, ženski kurs za frizera, kao i individualni frizerski kurs koji podrazumeva 1 na 1 učenje sa Mikijem Panjkovićem.

Možete odabrati kurs koji vama odgovara i koji želite, a ceo frizerski kurs održava se zajedno sa drugim polaznicima u grupi od nekoliko učenika, radi kvalitetnog programa i boljeg razumevanja poslovanja. Frizerski kurs na akademiji Panjković omogućuje vam rad na živim modelima, upotrebu najkvalitetnijeg materijala i kozmetike, učešće na raznim eventovima, preporuku za dalje zaposlenje, kao i sertifikat koji je priznat u svetu.

Uz akademiju Panjković dobijate najkopletniju obuku koja vam može otvoriti mnoga vrata, vaše je samo da pažljivo savladate sve tehnike i budete ambicioni kada je vaša karijera u pitanju. Ono što je sigurno, jeste da ćete uživati tokom obuke ali i nakon završetka nje.

KURS ZA FRIZERA CENA

kurs za frizera cena
kurs za frizera cena

Prilikom odabira obuke, mnoge interesuje kurs za frizera cena. Na cenu mžčesto mogu uticati različiti faktori, a neki od njih jesu kvalitet kursa, trajanje, materijal koji je koristi, i slično. Na akademiji Panjković postoji, kao što smo rekli, muški kurs za frizera, ženski i individualni kurs za frizera. Kurs za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno, dok kurs za muškog frizera iznosi 200€ mesečno.

Odaberite kvalitet, pouzdanost i siguran put ka velikom uspehu. Neka vaš talenat mnogi prepoznaju i postanite vrhunski frizer koji će graditi veliku karijeru uz pomoć najboljeg frizerskog kursa – akademija Panjković.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE