Rafting Tara je iskustvo koje morate doživeti

Proleće je tu a rafting Tara je definitivno iskustvo koje morate doživeti ove godine. Ukoliko do sada niste bili u prilici da iskusite ovu uzbudljivu avanturu, sada je prava prilika da se upustite u nešto nesvakidašnje i priuštite sebi visok nivo adrenalina i uživanja. Ono što je interesantno, jeste da rafting Tara avanturu možete doživeti sa svojom ekipom jer avantura podrazumeva vožnju čamcem na vodi uz kompletnu opremu radi bezbednosti.

Uz zavisnosti od perioda godine zavisi i brzina reke Tare, u proleće je reka najbrža, dok je tokom leta reka nešto mirnija i pogodna za sve početnike. Rafting Tara iako spada u ekstremnije sportove, slobodno možemo reći da ćete potpuno uživati i doživeti prave hedonističke trenutke.

rafrting tara

U zavisnosti od kampa koji odaberete dobićete i svu opremu za rafting koja podrazumeva neoprenska odela, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Da rafting Tara avantura bude dinamična i prepuna zanimljivosti, sa vama će poći iskusni skiperi kampa koji savršeno poznaju svaki delić reke Tare. Tokom raftinga imaćete priliku da posetite najlepše prirodne predele koje je moguće videti samo uz rafting Tara, zato spremite fotoaparat jer ćete zabeležiti najlepše fotografije u prirodi.

Kako bi vaš aktivni odmor bio savršen i nezaboravan, odaberite najbolji kamp Rajska rijeka gde vas očekuju prijatni trenuci, udoban smešaj, ukusna klopa i zabava u kojoj ćete uživati sa ostalim posetiocima.

Sve je osmišljeno u cilju potpunog uživanja i avanture kojoj ćete se uvek rado vraćati kako biste doživeli svu lepotu i magiju prirode koja leči um i telo. U kampu Rajska rijeka očekuje vas prava oaza mira i uživanja sa prijateljima, zato ne propustite priliku da doživite zabavu za sva čula.

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

kada je najbolje ici na rafting tarom

Na pitanje kada je najbolje ići na rafting Tarom, mi kažemo da je svaki trenutak idealan za avanturu rafting Tarom, a sezona počinje u proleće u mesecu april i traje sve do oktobra. Organizujte svoje vreme, izaberite mesec, izaberite kamp Rajska rijeka i provedite nezaboravan vikend ili radne dane kako biste osetili čaroliju rafting Tarom.

Kamp Rajska rijeka vas sa zadovoljstvom očekuje kakol bi vam priuštio trenutke za pamćenje i odmor kakav zaslužujete, zato već dana obezbedite sebi mesto za najluđi rafting Tara koji poslednjih godina obara rekorde kada je interesovanje u pitanju.

Sve dodatne informacije o rafting na Tari i raspoloživosti kampa možete dobiti putem broja +387 66 930 940 ili putem e-mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE