Kako da organizujete nezaboravno devojačko veče

Bliži se venčanje vaše drugarice i pitate se kako da organizujete nezaboravno devojačko veče koje ćete dugo pamtiti. Svesni smo da sama organizacija devojačke večeri nije toliko jednostavna, ali mi ćemo vam pomoći da sve bude isplanirano baš onako kako ste zamišljali, uz naš kratak vodič koji će vam biti od koristi kako ne biste nešto zaboravili. Ovo je jedan od najvažnijih partija za svaku devojku, zato treba očekivati da sve bude savršeno i sa ukusom pripremljeno.

Prvo čime biste trebali da se pozabavite, jeste prostor i ambijent u kojem ćete uživati u najluđoj devojačkoj večeri, što je možda najteže od svega odabrati.

IDEJE ZA DEVOJACKO VECE

Ideje za devojačko veče treba pažljivo kreirati, a zatim ih i pretvoriti u realnost, dok se sama žurka pravi najčešće pred samo venčanje. Postoji mnogo ideja za devojačko veče ukoliko ste kreativni, a naše ideje sigurno će vam biti od pomoći prilikom cele organizacije. Pre svega, potrebno je da se okupite sa drugaricama i napravite detaljan plan kako će sve izgledati, koje boje će biti organizacija, šta ćete obući, šta ćete piti, jesti i kako ćete se kvalitetno zabaviti.

Ono što je važno, jeste da okupite sa najdražim drugaricama i priuštite sebi party koji će se zauvek pamtiti, zato već sada možete početi sa planovima i kreirati ideje za devojačko veče.

Najbolje ideje za devojačko veče možete pogledati klikom na link ovde.

DOGOVOR OKO DATUMA DEVOJAČKE VEČERI

Počećemo od dogovora za devojačko veče tačnije, od datuma kada sve devojke mogu da se okupe, ali najvažnije je da buduća mlada bude slobodna kako biste joj priredili iznenađenje. Poznato je da je kuma glavni organizator, zato treba polako i na vreme diskretno ispitati mladu određene stavke koje će vam biti od značaja prilikom same organizacije.

PLAN I IDEJE ZA CELOKUPAN KONCEPT DEVOJAČKE VEČERI

Kada se nađete, celokupan plan stavite na papir kako bi to trebalo da izgleda do najsitnijih detalja. Koliko vas će biti, šta ćete poručiti, kao i kako će izgledati sam tok večeri. Možete pripremiti niz iznenađenja kojima ćete i vi i mlada biti oduševljene. Pored ambijenta, možete organizovati muški striptiz koji je često neizostavan deo devojačke večeri, zatim neke društvene igre za devojke ili bilo šta slično što je interesantno i nesvakidašnje.

DEKORACIJA ZA DEVOJACKO VECE

Dekoracija za devojačko veče je definitivno jedna od najvažnijih stavki za ovako jedinstven dan. Dekojacija danas spredstavlja obeležje svake proslave i bira se u zavisnosti od kreativnosti i ukusa. Postoji toliko ideja kada je dekoracija za devojacko veče u pitanju, da prosto imate niz mogućnosti koje možete kreirati. Uvek je dobra ideja kupiti balone u različitim oblicima koji će ulapšati prostor, zatim različite predmete u obliku prstena, mlade, i drugih zanimljivosti.

Dekoracija za devojačko veče može biti i u obliku određenih motiva koje mlada voli, a tu je i cveće koje uvek da posebnu lepotu celokupnoj priči. Možete poručiti i neke maske za sve vas, naočare, bedževe, majice sa istim natpisom, krune, itd.

MAJICE ZA DEVOJACKO VECE

Majice za devojačko veče su definitivno najpopularnije kada je ovo specijalno veče u pitanju, i sve je češće onih devojaka koje biraju da sve devojke na žurci imaju istu boju i sa istim ili drugačijim natpisom sa njoj. Ne moraju ni biti majice nužno, već možete odabrati i haljine u kojima ćete provesti vaš dan. Neke devojke biraju i bademantile koji se čine odličan odabir za udobnu i nezaboravnu žurku.

Od vaših odevnih kombinacija možete napraviti tematsko veče i pustiti mašti na volju i napraviti čak i smešne kombinacije koje će vas nasmejati do suza. Ovo je vaše veče i veče vaše drugarice, zato ga napravite da bude zaista nezaboravno.

SLATKI STO ZA DEVOJAČKO VEČE

Slatki sto za devojačko veče je ono što čini ovo veče toliko zanimljivim i posebnim. Slatki sto podrazumeva mnoštvo poslastica na stolu različitih oblika i ukusa, zato busite kreativni i odaberite boje, oblike i ukuse po želji. Organizujte torte, kolače i poslastice u obliku prstena, mlade, venčanice, ili bilo čega što vam padne na pamet. I slana hrana može biti kreativno osmišljena u cilju dobre zabave i uživanja u potpunosti jer, važno je da devojačko veče bude zaista savršeno organizovano.

I za sam kraj, gde provesti veče sa devojakama?

POKLON ZA DEVOJACKO VECE

Poklon za devojačko veče ne mora nužno biti određeni predmet, već cela organizacija u kojoj učestvuje više vas. Šta je lepše od delokupne organizacije devojačke večeri gde vas očekuje baš sve po vašem ukusu? Najlepši poklon biće prostor u kojem će se odvijati žurka.

IZLAZAK U GRAD KAO IDEALAN POKLON MLADI

Ukoliko ste više za varijantu izlaska u gradu i ludački dobre zabave, onda vam možemo preporučiti lokal Druga kuća gde je svako devojačko veče priča za sebe, zatim kafanu Barberi koja pruža zaista specijalan provod svakog vikenda. Baraka bar je uvek odlična ideja za provod sa ukusom, zato vam toplo preporučujemo klub koji će vam obezbediti sjajnu svirku uz očaravajuću atmosferu za devojačko veče. U zavisnosti od ukusa buduće mlade odaberite mesto gde vas očekuje luda žurka i gde ćete sigurno biti u centru pažnje.

Nadamo se da smo uspeli barem malo da vam pomognemo pri organizaciji i olakšamo vam da predodredite prioritete kojima ćete ulepšati devojačko veče. Neka ovo veče bude magično, a sve dodatne informacije o klubovima, kafanama i barovima u Beogradu možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE