NAGRADA “NAJBOLJI STOMATOLOG GODINE” CITY MAGAZINA ZA 2022. GODINU SPEKTAKULARNO ODLAZI U RUKE DR. STEVANA (DRAGOSLAVA) PROTICA

Ove godine, portal www.citymagazin.rs, sastavio je stručni žiri sa članovima iz raznih i različitih oblasti sa ciljem da se izvrši nominacija, bodovanje i selekcija kandidata kome će se dodeliti nagrada za najboljeg stomatologa 2022. godine. Stručni žiri je činilo 11 clanova, posto je bilo vazno da broj bude neparan u slucaju nadglašavanja pri izboru pobednika.

Članovi žirija birani su iz različitih profesija, po najviše ugostiteljskih, pošto oni svuda imaju uši i često čuju šta čaršija govori i kakvu reputaciju ko ima. U ziriju su se našli, vlasnik poznatog restorana sa muzikom Baraka bar, vlasnici kafane Barberi i kafane Druga kuca, vlasnici barova Santo Domingo i Dep bar, vlasnik restorana Mala Plava vrata, vlasnik marketinske agencije ABI marketing, vlasnici portala eventcentar.rsnovagod.comsvastarica.rs i naravno, direktor sajta citymagazin.rs

Članovi žirija nominovali su 108 doktora stomatologije (zubara), a selekcija je vršena na osnovu prethodno odredjenih kriterijuma za bodovanje. Metod koji je korišten je imao holistički karakter, sto znaci da je bodovana stručnost ali i odnos prema ljudima, čovekoljublje, svestranost, predanost poslu i mnogi drugi parametri koji čine takozvanu overol ocenu.

Nakon višednevnih priprema i istrazivanja, ubedljivo najvišu overol ocenu dobio je dr. Stevan Protić, doktor stomatologije nakon čega mu je i svečano uručena nagrada “Najbolji stomatolog godine”.

Doktore Stevane cestitamo i neka je sa srecom!

Pošto znamo da će se mnogi pitati na osnovu čega je dobri doktor Stevan pobrao lovorike evo i detaljnog pojašnjenja.

Dr. Stevan Protić je rođen u Beogradu, 13. Novembra 1978. godine i danas ima 43 godine. Poreklom je “od Vasojevica”, iz junacke Crne Gore, iz mesta Andrijevica koje je poznato po plemenitim i visprenim ljudima koji se ističu i po čojstvu i u junaštvu. 

Neki od članova naše redakcije imali su priliku igrom sudbine, ne tako skoro, da budu gosti dr. Stevana u njegovoj porodinčnoj kući u Kotoru i imali su priliku da osete koliko je on dobar domaćin pa i gurman sa istančanim ukusom za lepe stvari. Svoju strast prema mediteranskoj kuhinji, uz svezu morsku ribu i plodove mora, preneo je i na svoje goste u vremenu kada ovo takmičenje nije ni postojalo. Sami događaji u Kotoru, pre bi se mogli okaraterisati kao takmicenje u hedonizmu, dobrom vinu i odličnoj muzici začinjenom spojem boemije,humanosti i otvorenošću koju je Steva, kako ga prijatelji zovu, predvodio.

Dr. Protić završio je osnovnu školu 7 sekretara SKOJ-a na Novom Beogradu, nakon čega je završio i srednju zubotehničku školu, a zvanje doktora stomatologije stekao je na državnom stomatološkom fakultetu u Beogradu. Od malih nogu doktor Stevan je bio okružen zubnom tehnikom, obzirom da je Stevanova majka, gospodja Olga Protic, jedna od vodećih zubnih tehničara na našim prostorima, a i šire. Mnogi zubni tehničari završili su čuvenu “Olginu skolu”, ukrali zanat i danas rade na vodećim mestima u zubnoj tehnici svuda u svetu.

Nakon završenog fakulteta dr. Stevan je pohađao i završio veliki broj obuka i stručnih usavršavanja u inostranstvu. Jedan je od pionira čuvene CAD CAM tehnologije koja predstavlja inovaciju na tržištima širom celog sveta. Da li zbog ovog ili zbog velikog broja pacijenata iz inostranstva, doktor Stevan je dobio nadimak Internacionale.

Što se tiče radnog iskustva doktor Stevan nakon stručnog staža i raznih obuka dolazi na čelo tima poznate stomatološke ordinacije u centru Beograda koga je uspešno vodio punih 12 godina. Nakon ovoliko uspešnih godina, prirodno, odlučuje da osnuje sopstvenu ordinaciju koja se nalazi na Slaviji u kojoj se koriste najnovije tehnologije i materijali.

Doktor Stevan pored besprekorne biografije u stomatologiji ima mnogo različitih interesovanja sto je bilo vrlo važno prilikom bodovanja i odluke žirija. Ovo je doktor koga deca prosto obožavaju i kod kojeg uvek rado dolaze. Dr Protić je učestovao u velikom broju humanitarnih akcija za decu iz Tiršove i mnogim drugim, o čemu on nerado govori, ali je žiri uspeo sve da dozna svojim marljivim radom. 

Dr. Protić peti sa leva gore sa drugarima iz kluba (Brazilska dziudzica)

Doktor nežnog srca, kako ga neki zovu je i šampion u streljaštvu prema kome gaji ljubav od najmlađih dana. Ujedno, doktor je vrlo posvećen treningu, mnogim borilačkim sportovima, a prvenstveno brazilskoj dziudzici. U mladosti je trenirao i timske sportove a posebno je bio zapažen u košarci.

Tečno govori engleski jezik a služi se i ruskim i italijanskim, koji ima priliku da vežba sa svojom mlađom sestrom, Tanjom, koja je više godina radila i zivela u Italiji.

Posebna pasija su mu i italijanska kola, prvenstveno Alfa Romeo, kome je dodanašnjih dana ostao veran (iako se mnogo kvare, prim.aut.). Doktor Stevan i danas vozi jako dobro očuvani primerak GT Alfa Romea, koji je za njega više od običnog automobila.

Obzirom na veliki broj ugostitelja, dr Stevan je rado viđen gost u beogradskom ugostiteljstvu prvenstveno zbog lepih manira, odnosa prema gostima i osoblju, ali poznat je kao gost koji tačno zna sta želi, pogotovu ako je italijanska kuhinja u pitanju kao i morski specijaliteti.

Dr. Stevan takođe, pored svakodnevnih aktivnosti i obaveza, uvek pronađe vreme za sebe, gleda da pobegne iz grada i ode u prirodu, a posebno uživa u takozvanim, treking planinskim turama i osvajanju planinskih vrhova.

O doktoru Stevanu Protiću mogli bi da vam pišemo jos mnogo, ali verujte da nije slučajno zašto je stručni žiri medju 108 kandidata za stomatologa godine portala citymagazine.rs izabrao baš njega.

Dobri doktore Stevane, samo tako nastavite. Cestitamo vam!

P.S. dolazimo na espresso u ordinaciju kad smo na Slaviji. 


Redakcija portala citymagazin.rs

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE