Udruženje “Naša Drina” izlazi na izbore

Udruženja “Naša Drina” osnovana je na inicijativu gospodina Igora Braunovića 06.11.2020. godine i tada je  na osnivačkoj skupštini izabran za predsednika udruženja. Tokom 2021. godine bilo je više akcija čišćenja sa ciljem očuvanja i zaštite prirode. U maju, na obali Drine, u mestu Čitluk, otkriven je spomenik Milošu Ćirkoviću, povodom 22. godine od njegove herojske pogibije na KiM.

U junu, povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, organizovano je čišćenje priobalja Drine. Udruženje “Naša Drina” podržao je manastir Hilandar i to je prvi put da je ovaj manastir dao blagoslov jednoj ovakvoj organizaciji.

Udruženje-Naša-Drina-izlazi-na-izbore

U ime arhimandrita igumana Metodija blagoslov je preneo njegov poverenik Miloš Stojković. Na dan 05.02.2022. doneta je odluka da udruženje “Naša Drina” učestvuje na parlamentarnim izborima.

Udruženje “Naša Drina” je patriotsko-ekoloski pokret. Predsednik udruženja “Naša Drina” i kandidat za narodnog poslanika ističe da treba da budemo čisti duhom, čistog obraza, čiste vere i čiste ljubavi prema svojim bližnjima i državi. Predsednik je kandidat za narodnog poslanika pod rednim brojem 21. na listi Socijalisticke partije Srbije.

Uglješa Grgur, takođe član udruženja je pod brojem 39. na listi SPS-a.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE