Kako izabrati najbolji kurs za frizera

Želite da postanete frizer ali ne znate kako odabrati najbolji kurs za frizera? Ne brinite, na pravom ste mestu da saznate sve kriterijume koji su važni za odabir najboljeg kursa koji vam može otvoriti vrata uspeha. Bez obzira da li imate iskustva u trenutno najtraženijem zanatu ili ne, svaki kurs podrazumeva temeljno učenje, praksu i sertifikat kojim ćete moći bilo gde da se zaposlite.

Svi znamo da je tržište prepuno različitih kurseva i da često nismo sigurni koji je pravi, zato ćemo na osnovu postavljenih kriterijuma pronaći adekvatan kurs za frizera sa pristupačnom cenom.

 

KURS ZA FRIZERA

 

kurs za frizera

 

Za kvalitetan odabir kurs za frizera postavili smo kriterijume, a to su: teorijsko znanje, praktično znanje, vežbanje na modelima, testovi u vidu provere znanja, kao i seftifikat za buduće zaposlenje. Znajući šta tražimo, pronašli smo najbolji kurs za frizera u Beogradu, odnosno, prestižnu akademiju Panjković koja postoji dugi niz godina u Srbiji.

Kao prva škola frizera kod nas, akademija Panjković uvela je inovacije kod nas na tržištu i postala vodeća akademija koja postavlja standarde u našem regionu. Očekujte kompletnu obuku gde ćete na pravi način savladati tehnike i obezbedićete sebi put ka vrhu i to ne samo u Srbiji, već u celom svetu.

kurs za frizera

 

Kurs za frizera na akademiji Panjković obuhvata:

 

Stručna praksa

-Rad sa klijentima – modelima

-Rad sa profesionalnim priborom i alatom

-Profesionalna kozmetika

-Testovi za proveru znanja

-Polaganje završnog ispita

-Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

-Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri naprednom zapošljavanju

-Omogućavanje učešća na modnim eventovima

 

Obezbedite sebi najbolji kurs za frizera koji će vam otvoriti mnoga vrata. Završetkom akademije Panjković moći ćete da izgradite svoj brend i postanete jedan od najboljih frizera u Srbiji. Takođe, sa ovom diplomom možete da se zaposlite u inostranstvu gde god da odete.

Postanite najbolji u svojoj branši i obezbedite sebi put ka samom vrhu – Akademija Panjković.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE