Julska avantura na reci Tari

Svakog vikenda očekuje vas prava julska avantura na reci Tari koja će vam pružiti neverovatnu zabavu i druženje sa vašim najdražima. Prepustite se čaroliji koju poseduje reka Tara i uživajte u magičnom prirodnom okruženju. Ako vam je potreban predah od obaveza, beg od realnosti i pravo osveženje, onda je julska avantura na reci Tari idealno rešenje za vas.

Imajući na umu da je temperatura vode u letnjim mesecima oko 12 stepeni, sledi pravo rashlađenje i uživanje koje će vas potpuno oduševiti.

 

KANJON TARE RAFTING

 

Kanjon Tare rafting
Kanjon Tare rafting

 

Kanjon Tare rafting pružiće vam nezaboravnu avanturu kojoj ćete se uvek rado vraćati. Pored uzbuđenja koje ćete doživeti, imaćete priliku da vidite magične prirodne lepote koje je moguće videti samo tokom raftinga. Očekuje vas i uzbudljivo druženje sa ostalim posetiocima kampa ali i kvalitetan odmor kojim ćete osvežiti vaš um i telo.

Tara rafting je najpopularnija aktivnost na ovom području i poslednjih godina rafting je doživeo pravu ekspanziju, naročito kada je reč o rafting kampu Rajska rijeka. Na samoj obali Drine nalazi se ovaj prelepi kamp koji će vam obezbediti nezaboravan vikend. Okružen najlepšim planinama, ovo će biti vaše sigurno mesto za pravo opuštanje.

 

Rafting na Tari
Rafting na Tari

Uživaćete u prelepom prirodnom okruženju, a i sam smešaj je napravljen od prirodnih materijala za potpuni užitak. Rajska rijeka kamp obezbediće vam i kompletnu opremu za rafting kao i iskusnog skipera koji će ići u avanturu sa vama kako bi vam pokazao sve lepote magične Tare.

Neki trenuci nemaju cenu, naročito kada se radi o avanturama koje pružaju neizbrisive uspomene. Neka i vaša avantura počne ovog vikenda, za beg od realnosti potrebno je samo dobro raspoloženje i slododno vreme koje ćete provesti sa vašim najdražima.

Obezbedite sebi mesto u najlepšem rafting kampu Rajska rijeka i doživite avanturu za pamćenje!

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE