Klub restoran Baraka – elitni provod sa stilom

Klub restoran Baraka priuštiće Vam elitni provod sa najlepšim stilom i vrhunskim provodom.

Baraka je istovremeno fantastičan restoran i moderan klub, a dobro poznati slogan ovog lokala glasi: Baraka nije kafana. Redovni gosti su kulturni i urbani ljubitelji najbolje muzike, savršene hrane i kvalitetne usluge. Baraka bar poznat je kao mesto pozitivnih vibracija, moćnog ritma i čarobne atmosfere. Svaka noć provedena u njoj je po nečemu drugačija, ali po svojoj izuzetnosti istovetna.

U Baraci je sve na kvadrat: prostor, ponuda, provod, gosti i usluga…

 

Baraka bar
Baraka bar

 

Enterijer odiše toplinom i elegancijom. Vešto uklopljeni moderni i boemski elementi čine ga jedinstvenim i posebnim. Fantastični citati dobro poznatog A.T. i šarmantne slike životinja koje sviraju muzičke instrumente, posebno se ističu među pažljivo biranim i uklopljenim detaljima. Celokupan izgled i dizajn Baraka bara izaziva oduševljenje čak i kod posetilaca najistančanijeg ukusa..

Koncept Baraka bar prostora podseća na amfiteatar. Naime, sva mesta su, u odnosu na binu, raspoređena na tri nivoa što omogućava odličnu preglednost i čini da loših pozicija u klubu nema. Možete izabrati da se udobno smestite u separeu, za barskim, community ili restoranskim stolom.

Za Vaše gastronomsko uživanje zaduženi su najbolji prestonički kuvari. Raznovrsni mezetluci, paste, jela od mesa i dezerti nalaze se na meniju, a fantastičan ukus će oduševiti Vaša čula pri svakom zalogaju. Za koju god đakoniju da se odlučite, dugo ćete pamtiti njen upečatljiv ukus i želeti da iznova u njemu uživate.

 

Baraka bar
Baraka bar

 

Sjajna muzika i odlična večera, najbolje se slažu sa dobrom kapljicom. Baraka bar ima bogatu kartu pića. Birajte imeđu magičnih koktela, vrhunskih vina, premijum žestine ili kvalitetnih rakije i raznovrsnih piva. Uživaćete šta god da naručite jer kvalitet je zaštitni znak Baraka bara.

Spektakularne žive svirke rezervisane su za petak i subotu veče. Fantastičan provod u veselom društvu, uz popularne pevače i najbolje bendove prepoznatljivo je obeležje noći provedenih u Baraci. Za najlepše ritmove i hitove pop i rock muzike staraju se: Inspiracija band, Magla bend, Lukijan Ivanović, Muzička mašina bend, Vesko Vučković, Beso de Loco, Sedativ bend i drugi sjajni izvođači.

Baraka bar jedan je od najatraktivnijih i najposećenijih beogradskijh lokala, za koje se uvek traži mesto više. Iz zog razloga, rezervacije je neophodno napraviti nekoliko dana unapred.

Pozovite odmah 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i učestvujte u provodu na kvadrat!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE