Sunset Cocktail Cruise – čarolija koktel krstarenja beogradskim rekama

Sunset Cocktail Cruise jedinstvena je avantura i čarolija koktel krstarenja beogradskim rekama, u čijim blagodetima morate obavezno uživati ovog leta. U pitanju je doživljaj koji se ne propušta. Letnje sunce već danima žari srpsku prestonicu, pa boravak u gradu zna da bude poprilično težak.

Kao i uvek, Beograđani osveženje traže na svojim prelepim rekama, snažnoj Savi i moćnom Dunavu. Sunset Cocktail Cruise nudi osveženje, opuštanje, druženje, provod i uživanje na jedan drugačiji i poseban način.

 

Sunset Cocktail Cruise

 

Odsjaj sunčevih zraka napovršini vode i fantastičan pogled na Beograd i njegove znamenitosti će Vas opčiniti. Blagi povetarac i lagano talasanje reke darovaće neophodnu notu svežine. Raspoložena posada, sjajna ekipa nasmejanih gostiju i ritam letnjih hitova učiniće da Vam osmeh ne silazi sa lica a raspoloženje bude pozitivno i veselo.

Specifičan i najatraktivniji začin Sunset Cocktail Cruise avanture su zavodljivi i osvežavajući kokteli, koje na brodu Beograd 25 pripiremaju najbolji koktel majstori. Ovo je jedinstvena prilika da, pored standardnih, dobro poznatih, uživate i u ukusima koktela koji se samo na ovom krstarenju služe, kao što su: Sex on the Danube, Singi Dingi ili Taurunum sunrise.

 

Sunset Cocktail Cruise
Sunset Cocktail Cruise

 

Sunset Cocktail Cruise povešće Vas na plovidbu Savom i Dunavom, tokom koje se obilaze sledeći lokaliteti: Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi… Po mišljenju većine onih koji su već iskusili čarolije ove magije posle podneva na reci, najlepši momenat krstarenja je zalazak sunca nad Gardošem u Zemunu.

Vatromet boja i jedinstvenih obrisa na nebu i reci, ostavlja bez daha. Ne znate da li biste pre ovekovečili kamerom taj trenutak ili samo stajali i uživali u momentu, upijajući njegovu snažnu energiju i lepotu.

 

Sunset Cocktail Cruise
Sunset Cocktail Cruise

 

Savršen dan i prelepo druženje možete sebi i Vašim najdražima priuštiti po izuzetno pristupačnoj ceni. Cena karte po osobi iznosi svega 1.600 dinara, a u nju su uračunata i dva fantastična koktela po Vašoj želji i izboru.

Za samo 400 dinara više, VIP Sunset Cocktail Cruise još je viši stepen hedonizma, koji podrazumeva da u ovoj pustolovini možete učestvovati udobno zavaljeni na gornjoj palubi broda Beograd 25, na koju se može smestiti 5 najsrećnijih ili najbržih gostiju.

Zato, ne čekajte, već odmah pozovite 064 2692 834 i rezervišite Vaša mesta. Ne propustite jedintven doživljaj i savršen provod na reci!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE