Restoran Nebo i zemlja – autentično iskustvo

Fantastični restoran Nebo i zemlja priuštiće Vam autentično hedonističko iskustvo na svim nivoima ponude, usluge i dobrog provoda.

Počev od odlične lokacije i prijatnog enterijera, preko jedinstvenog kulinarskog koncepta, savršene ponude pića, kubanskih cigara, nargila, ljubaznog osoblja do sjajnog muzičkog programa. Ovo je mesto koje pruža savršene trenutke opuštanja i uživanja, sedam dana u nedelji.

Možda ste raspoloženi za jutranju kaficu i Bosfor lokum ili doručak koji će Vam podariti obilje energije? Poslovni sastanak, ručak ili večeru sa prijateljima, porodicom ili romantični susret sa partnerom? Možda, za hedonizam uz večernju čašu vrhunskog pića i očaravajuću muziku?

 

Restoran Nebo i zemlja
Restoran Nebo i zemlja

 

Želite da povedete i Vaše mališane na mesto na kome su meni, stolice, pribor i animacija njima prilagođeni? Restoran Nebo i zemlja idealan je izbor za svaku od ovih prilika. Ovde su i Vaši ljubimci i više nego dobrodošli i možete ih povesti sa Vama jer Nebo i zemlja je pet friendly raspoložen.

Ovaj moderan i ekskluzivan restoran nalazi se u Karađorđevoj ulici broj 15. Smestio se nedaleko od reke Save i prelepog šetališta, na mestu nekadašnje pekare, u staroj zgradi izgrađenoj davne 1905. godine. Njenom izuzetnom i maštovotom adaptacijom, sačuvani su autentični starinski detalji, koji su vešto uklopljeni sa modernim i luksuznim entrijerom. Cekokupan ambijent restorana odiše prijatnim bojama, mirom, komforom i pozitivnom energijom.

Dodir tradicionalnog i savremenog, domaćeg i stranog, ozbiljnosti i meraka i njihovo jedinstveno prožimanje predstavljaju koncept i jedinstvenu filozofiju restorana Nebo i zemlja, koja se ogleda u svim njegovim segmentima. Ovo je mesto u kome se u jedinstvenu celinu spaja nespojivo.

 

Restoran Nebo i zemlja
Restoran Nebo i zemlja

 

Savršen spoj, na prvi pogled, nespojivih ukusa je definitivno nešto po čemu se ovaj restoran izdvaja i zbog čega ćete se zaljubiti u njegovu kuhinju. Tradicionalna srpska kuhinja prožima se i povezuje u najlepšu kulinrsku simfoniju sa francuskom kuhinjom, fusion kuhinjom Afrike i zemalja Magreba.

Iz ovih fascinantnih kombinacija rađa se nezamislivo bogatsvo gastronomskih ukusa. Kako bi Vaš doživljaj bio potpun, iskusni konobari će Vam preporučiti vino koje se najbolje slaže sa Vašim obrokom.

Restoran Nebo i zemlja ponudio je maštovit i unikatan, bogat meni. Jedinstven specijalitet golden steak Tačkasta Mara, zaslužuje počasno mesto među mnoštvom vrhunskih gurmanluka. Očaraće Vas izgledom ovaj grilovani biftek u jestivim listićima 24k zlata, a ukusom učiniti da u njega budete zauvek zaljubljeni.

 

Restoran Nebo i zemlja
Restoran Nebo i zemlja

 

Sigurni smo da ćete se u restoran Nebo i zemlja neprekidno vraćati, između ostalog, kako biste i isprobali sve đakonije sa njegovog menija, kao što su: grilovani kozji sir posut karamelizovanim orahom i džemom od šumskog voća, domaća pašteta od čvaraka sa vrućim hlepčićima i karamelizovanim lukom, pačje grudi sa sosom od višanja, obrok salate, paste, rižota… i neverovatno ukusne poslastice.

Ništa nije jedinstveno kao ovaj restoran koji merak neguje kao umetnost. Merak i umetnost posebno su iskazani u uvek odličnim muzičkim nastupima najboljih izvođača, koji se sa Vama druže i vesele svakog dana u nedelji.

Za dobru atmosferu i veselo raspoloženje zaduženi su: Diverso band, Trio TriP, Ana Mašulović, Strahinja & Marija, Aleksandar Pralica, Golden Noise, Aleksa Perović, Miloš Zeka Petrović, Sofija & Marko i mnogi drugi vrsni muzičari..

Pozovite restoran Nebo i zemlja rezervacije: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i dođite da uživamo zajedno.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE