Le Petit Bistro Vračar – Nedelja svirki za pamćenje

Usidren u srcu Vračara, tamo gde se ulice prepliću poput melodija starih pesama, Le Petit Bistro Vračar predstavlja epicentar muzičkih dešavanja koja obećavaju nezaboravne večeri. Ovaj popularni restoran nadaleko poznat po svojoj strasti prema vrhunskoj gastronomiji i najboljoj muzici, ove nedelje najavljuje seriju sjajnih muzičkih gostovanja koja će, bez sumnje, učiniti poslednje večeri maja i prvi junski dan istinski posebnim.

Sreda, 29.05. – Camera Darling

Sreda veče je rezervisana za Camera Darling, jedan od najpopularnijih klupskih bendova, koji je svojim čarobnim zvucima i melodijama osvojio srca brojnih slušalaca. Poznati su po odličnoj atmosferi i najvećim hitovima. Njihova sposobnost da kombinuju emotivne tekstove sa hipnotišućim melodijama čini ih savršenim izborom za početak ove muzičke sedmice u Le Petit Bistrou. Pripremite se za veče puno melodija koje dodiruju dušu.

Četvrtak, 30.05. – Milan Nedeljković, Ana Mašulović i Miloš Trninić Trna

U četvrtak na binu izlazi trio fantastičnih izvođača i majstora vrhunskog provoda: Milan Nedeljković, Ana Mašulović i Miloš Trninić Trna. Ova grupa talentovanih muzičara obećava veče puno energije i strasti. Njihov jedinstveni spoj glasova i muzičkih stilova osvaja od prve note, a njihova interpretacija modernih i klasičnih hitova garantuje da će svaki gost pronaći nešto za sebe.

Petak, 31.05. – Miloš & Milanče

Dođite u petak i doživite neverovatnu atmosferu koju Le Petit Bistro Vračar izdvaja od svih drugih. Petak veče je rezervisano za nešto posebno – duo Miloša i Milančeta, koji svojim muzičkim veštinama i vokalnim harmonijama donose novi život poznatim pesmama. Njihova energična izvođenja i spontanost na sceni čine ovu noć idealnom za sve koji žele da završe radnu nedelju u stilu, uz ritmove koji pokreću i telo i dušu.

Subota, 01.06. – Daniel

Za najjaču subotu u gradu je zadužen Daniel. Njegova sposobnost da se virtuozno kreće kroz različite muzičke žanrove čini ga pravim izborom za sve ljubitelje kvalitetne muzike. Danielovi nastupi su ispunjeni pozitivnom energijom i toplim emocijama, što ovećava nezaboravno veče u prelepom ambijentu Le Petit Bistroa.

Le Petit Bistro Vračar i ove nedelje će biti mnogo više od klasičnog prestoničkog restorana. Biće pozornica na kojoj se ljubav prema muzici i kulinarskim ukusima spaja u harmoničnu celinu. Svako veče je pažljivo isplanirano da ponudi gostima ne samo uživanje u izvanrednim jelima, već i u bogatstvu zvuka koji oplemenjuje dušu.

Savršena harmonija aroma i melodija

U očaravajućem ambijentu Bistroa, očekje vas i izuzetno kulinarsko bogatstvo koje nadopunjuje muzičko uživanje.

Svaki zalogaj u Le Petit Bistrou Vračar je kao nota u simfoniji ukusa, pažljivo orkestrirana da zadovolji i najzahtevnije ukuse. Kuhinja ovog bistroa predstavlja pravo umetničko delo, sa jelima koja su koliko vizuelno impresivna, toliko i gastronomski rafinirana. Od delikatnih predjela, poput tartara od lososa na postelji od avokada, preko glavnih jela, kao što su pečeni jagnjeći kotleti sa ruzmarinom i timijanom, do neodoljivih deserta, poput čokoladnog suflea sa ogrtačem od vanile.

Uz vrhunska jela, neizostavan deo večeri čini i pažljivo odabrana vinska lista. Svaka flaša iz bogatog asortimana pažljivo je odabrana i ukopljena sa jelima što garantuje savršen spoj aroma i ukusa. Somelijeri su uvek pri ruci da pomognu u izboru vina koje će najbolje dopuniti vaš gastronomski doživljaj, baš kao što će melodije dopuniti magiju večeri.

U ovoj hedonističkoj oazi gastronomije i muzike, svaki trenutak je ispunjen uživanjem koje ostaje zabeleženo u sećanjima kao poseban akord koji odzvanja dugo nakon što se veče završi.

Posetite Le Petit Bistro Vračar i doživite kako se savršeno prepliću muzika i kulinarska majstorija, nudeći vam iskustvo koje će obogatiti vaš duh i telo. Budite deo ovih večeri, gde se svaki detalj pažljivo neguje, garantujući da vaše iskustvo bude ništa manje od spektakularnog.

Pozovite 064 640 0022 i rezervišite i Vi svoje mesto na vreme!

Vidimo se na Vračaru!

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE