Letovanje Paralija

Ako želite prijatno letovanje na koje ćete prilično brzo stići, Paralija je naša topla preporuka za odmor kakav zamišljate. Letovanje Paralija udaljeno je od Beograda oko 660km, smeštena  ispod planine Olimp, na samo 8 km od Katerinija i oko 70km od Soluna. Popularnost Paralije definitivno ne opada već nekoliko godina i čini se da je sve više onih koji žele dinamičan odmor kakvo letovanje Paralija nudi.

Neki od glavnih razloga zbog čega mnogi Srbi biraju letovanje Paralija, jeste zbog toga što nije previše daleko, ima bogat noćni život i naravno, lepe plaže i lepota ovog malog gradića na samoj obali.

LETOVANJE PARALIJA 2022

Letovanje Paralija 2022 ovog leta priuštiće vam nezaboravan odmor, a očekuju vas i atraktivne ponude koje vam je agencija  Mayak Tours pripremila. Pronađite smeštaj za sebe i uživajte u komforu koji je svima potreban tokom odmora. U Paraliji su najpopularnije vile, odnosno apartmani koji se mogu pronaći po vrlo povoljnim cenama. Mayak Tours pažljivo je odabrao smeštaj koji vam nudi i gotovo svi se nalaze vrlo blizu plaže i svih dešavanja u gradu.

Letovanje Paralija je sjajna prilika da se opustite ali u isto vreme i dobro zabavite, jer Paralija poseduje sve što vam je potrebno za neodoljivo leto. Pošto je letovanje Paralija manje mesto, sva dešavanja su u centru koji je bogat prodavnicama, suvenirnicama, barovima i tavernama.

Mesto obiluje restoranima dobro poznate Gečke kuhinje, ali takođe se mogu pronaći i internacionalni ukusi za one koji žele nešto drugačije. Letovanje Paralija poznato je po bogatom noćnom životu, pa zbog toga možete pronaći i dosta klubova gde je provod zaista fantastičan.

Svakako, i pored dinamike noćnog života uvek možete pronaći svoj kutak za odmor i uživanje u svim lepotama koje nam letovanje nudi. U nastavku vam predstavljamo smeštaj za letovanje Paralija koje vam turistička agencija Mayak Tours nudi. Odaberite apartman po vašem ukusu i uživajte u odmoru kakav zaslužujete.

Vila Zoi nalazi se na samom šetalištu Paralije, na 150m udaljenosti od centra Paralije i na oko 50m od plaže. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokevetni studiji, kao i petokrevetni dupleks. Svaka smaštajna jedinica poseduje kuhinju sa osnosnim posuđem, kao i TV, klimu i Wifi.

Vila Victoria Inn udaljena je od plaže 150m, nalazi se u centru, nedaleko od crkve. Vila Victoria Inn raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim studijima i četvorokrevetnim, petrokrevetnim i šestokrevetnim dupleksima. Svaka smeštajna jedinica poseduje čajnu kuhinju sa osnovnim posuđem, kao i TV, Wifi i klima uređaj.

Vila Hariklia udaljena je od mora samo 100m, u neposrednoj blizini crkve i svih zbivanja. Vila Hariklia nudi trokrevetne i četvorokrevetne studije koji su komforni i prijatni. Svaki smeštaj poseduje čajnu kuhinju sa pratećim elementima, kao i TV, Wifi i klima uređaj.

Vila Fluris na udaljenosti je na oko 200m od plaže i na oko 250m od centra Paralije. Vila poseduje smeštajne jedinice, tačnije dvokrevetne i trokrevetne studije koji su komforni i prijatni. Svaki smeštaj poseduje Wifi, TV, klimu kao i kuhinju koja je opremljena neophodnim stvarima za pripremanje hrane.

Kompletnu ponudu i sve dodatne informacije možete pogledati klikom na naziv smeštaja kako biste sa sigurnošću pronašli smeštajnu jedinicu po svom ukusu. Agencija Mayak Tours vam je na raspolaganju svakog dana od 09h do 20h za sve informacije koje vas interesuju, nalaze se na adresi Gavrila Principa 52, Beograd  a možete ih kontaktirati na broj 011/303-64-00.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE