Mali kafe aparati

Mali kafe aparati donose praktičnost, brzinu i vrhunski ukus kafe u vaš dom ili kancelariju. Bez obzira da li želite da pripremite šoljicu espressa za sebe ili za svoje goste, kolege ili klijente, ovi aparati će vam omogućiti da uživate u kafi vrhunskog kvaliteta bez napora.

Mali kafe aparati pogodni su za domaćinstva i manje poslovne jedinice. Izuzetno su popularni jer omogućavaju korisnicima da uživaju u svežoj, profesionalno pripremljenoj kafi, bez potrebe za odlaskom u kafić ili restoran. Zahvaljujući njima, espresso kafu možete pripremiti u skladu sa ličnim ukusom i preferencijama, uživajući u fantastičnom ukusu i raznovrsnim aromama.

Prednosti korišćenja malih kafe aparata su zaista brojne.

Jedna od glavnih prednosti je jednostavnost upotrebe. Iako mali kafe aparati koriste različite tehnologije za pripremu kafe, uključujući kapsule, cialde ili mlevenu kafu, princip njihovog rada je, iz ugla korisnika, vrlo sličan. Sve što korisnik treba da uradi je da u aparat ubaci kapsulu, cialdu ili sipa mlevenu kafu, pritisne odgovarajuće dugme i sačeka par trenutaka da napitak bude spreman. Dakle, ne morate brinuti o merenju količine kafe, mleka ili vode – aparat će sve ovo obaviti za vas.

Možete eksperimentisati sa različitim vrstama kafe i metodama njihove pripreme, kao što su espresso (duži ili kraći), cappuccino, latte i slično. Takođe, mali kafe aparati često imaju i dodatne funkcije poput pene za mleko, podešavanja jačine kafe i automatskog isključivanja.

Još jedna prednost malih kafe aparata je njihova veličina i dizajn. Bez obzira na veličinu vaše kuhinje ili prostorije u kojoj želite da postavite aparat, ovi modeli će se lako uklopiti. Njihov elegantan dizajn čini ih i estetski privlačnim dodatkom svakog privatnog i poslovnog prostora.

Sa sve većim izborom modela na tržištu, danas svako može pronaći mali kafe aparat koji najbolje odgovara njegovim potrebama i stilu života.

NAJBOLJI MALI KAFE APARATI

Ukoliko vas zanimaju najbolji mali kafe aparati, možete ih pronaći u ekskluzivnoj ponudi aparata koje nudi kompanija Doncafe. Predstavićemo vam nekoliko modela iz njihove, zaista fantastične ponude.

SWEETY CAPITANI

Sweety Capitani mali kafe aparat sa kapsulama proizveden je u Italiji, zemlji za koju je espresso jedno od najprepoznatljivijih obeležja. Sweety Capitani korisnicima omogućava uživanje u u automatskom odabiru toplih napitaka, poput kraćeg ili dužeg espressa, kapućina, caffe latte ili tople čokolade, kao i u savršenoj mlečnoj peni.

Koncept rada je zasnovan na mono dozama i radi po sistemu jedna kapsula – jedan napitak. Izuzetno je efikasan i brz. Sadrži integrisan froter za pripremu bogate mlečne pene. Opremljen je grejačima snage 1000W, tankom za vodu kapacitetla 2l i rezervoarom za istrošene kapsule, koji ima kapacitet od čak 15 kapsula.

Dimenzije: širina 29cm, visina 20cm, dubina 26cm, omogućavaju da se lako može uklopiti u svaki prostor.

LA PICCOLA PERLA

La piccola Perla (što na italijanskom znači „mali biser) je kafe aparat na cialde (presovana mlevena espresso kafa u papirnoj filter kesici).

Ovaj kompaktan, mali aparat, pogodan za kancelariju i kuću, savršen je izbor za pripremu kvalitetne espresso kafe i vrlo ekonomičan za upotrebu. Posebno je dizajniran (prvobitno namenjen za korišćenje na jahtama) sa metalnom oplatom i staklenim tankom za vodu kapaciteta 1l.

Dimenzije: širina 25cm, visina 15cm, dubina 22cm. Vrste napitaka: kraći i duži espresso.

CINO

CINO je espresso aparat na kapsule, malih gabarita, kompaktan i jednostavan za upotrebu i održavanje. Omogućava pripremu kraćeg ili dužeg espressa. Poseduje spremnik za potrošene kapsule i rezervoar za vodu, kapaciteta 550ml. Režim uštede energije aktivira se nakon 30 minuta neaktivnosti.

Dostupan je u više boja (crvena, crna i bela). Dimenzije: širina 28cm, visina 13,5cm, dubina 28cm.

CINO je ekonomičan mali kafe aparat, koji odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta. Posebna ponuda podrazumeva da ovaj aparat možete dobiti potpuno besplatno uz kupljenih 400 Doncafe kapsula.

Ukoliko želite da se informišete ili naručite najkvalitetnije blendove kafa, kafe aparate za dom i kancelariju ili obezbedite vending automate za vaš poslovni prostor, pozovite 064 111 22 33.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE