Vending aparati kompanije Mikus

Vending aparati kompanije Mikus su među najkvalitetnijim i najzastupljenijim samouslužnim aparatima na našem tržištu.

Savršen su izbor za bilo koji radni ili javni prostor koji svojim korisnicima želi da ponudi praktičan i brz način za kupovinu kafe, hrane i pića. Sa širokim asortimanom proizvoda, mogućnošću prilagođavanja asortimana i besplatnom instalacijom i održavanjem, Mikus vending aparati su pravi izbor za sve koji traže kvalitetno i moderno rešenje za nabavku kafe, grickalica i pića. Jedino što kliijenti plaćaju su simbolične i standardne cene kafe i ostalih proizvoda koji su u aparatu dostupni.

Kompanija Mikus je jedna od vodećih kompanija u industriji vending aparata u Srbiji, sa preko 20 godina iskustva u ovom poslu. Nudi bogat asortiman vending automata, koji se mogu prilagoditi različitim potrebama klijenata. Osim toga, kompanija Mikus ima i svoj tim stručnjaka koji se brine o čišćenju, održavanju, servisu i dopuni aparata, što znači da klijenti ne moraju da brinu o ovim zadacima.

Mikus vending aparati za kafu i tople napitke, kao i vending aparati za hladne napitke i snack proizvode su prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu i odličnim performansama, kao i najboljem izboru proizvoda u njima.

Njihovi vending aparati su funkcionalni, jednostavni za korišćenje, energetski efikasni, a istovremeno i estetski sjajno dizajnirani, tako da se sa lakoćom uklapaju u svaki ambijent.

Uz pomoć napredne tehnologije i preciznih mehanizama, vending aparati kompanije Mikus mogu da naprave ukusnu šolju kafe ili isporuče željeni proizvod za samo nekoliko desetina sekundi.

VENDING APARATI – KVALITET PROIZVODA

Savršenstvo kada su vending aparati u pitanju zavisi i od kvaliteta i izbora proizvoda sa kojima su napunjeni. Kompanija Mikus u svojim aparatima koristi isključivo vrhunske sirovine i proizvode renomiranih proizvođača.

Kada je je reč o omiljenom napitku najvećeg dela populacije – kafi, Mikus vending aparati u svojoj ponudi imaju širok spektar različitih kafa, uključujući: espresso, kraći ili duži, kapućino, caffe latte, nes kafu, kafu sa čokoladom itd.

U aparatima se upotrebljavaju isključivo visoko kvalitetni blendovi espresso kafe, kao što su dobro poznati blendovi italijanskih proizvođača Lavazza i Hausbrandt. Ono po čemu se Mikus vending aparati dodatno izdvajaju, kada je priprema kafe u pitanju, jeste specijalna mešavina privatne etikete Mikus espresso.

Mikus espresso se namenski proizvodi za potrebe kompanije Mikus u najsavremenijoj fabrici kafe u regionu, Strauss Adriatic. Svaka šoljica espressa priprema se od zrna kafe koja su sveže pečena i mlevena posebno za tu kafu, što osigurava pun i aromatičan ukus.

Za pripremu instant kafa se upotrebljava Instant kafa Nescafe, a za kafe sa mlekom, specijalno mleko, osmišljeno posebno za ovakve vrste kafa. Ljubitelji čajeva na raspolaganju imaju odličan izbor Milford čajeva.

Pomenućemo još i da Mikus, u svojom vending aparatima, koristi vending sirovine vodećih kompanija kao što su: Ristora (Prontofoods, Italija) i ICS (Pelicanrouge, Holandija).

Vending aparati za hladne napitke i snack proizvode sadrže grickalice (čipseve, čokoladice, keksiće, grisine, smoki i slične proizvode) i hladne napitke (poput vode, sokova i hladnih čajeva). U pitanju su omijeni proizvodi eminentnih dobavljača iz Srbije i iz inostranstva, kao što su: Coca Cola, Nectar, Soko Štark, Nestle, Bambi, Jaffa, Knjaz Miloš, Marbo, Swisslion, Ferrero Rocher

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE