Sale za svadbe Beograd i svadbeni trendovi za narednu godinu

Sale za svadbe Beograd i svadbeni trendovi za narednu godinu na samom su vrhu prioriteta budućim mladencima, posebno sada kada je udarna sezona venčanja pred nama. Ova dva važna faktora svadbene proslave su i međusobno tesno povezana. Naime, parovi prilikom izbora prostora za proslavu, razmatraju upravo one sale za svadbe Beograd koje su prilagodljive i mogu da isprate aktuelne svadbene trendeve.

Većina parova koristi svoje venčanje kao priliku da izjave svoju beskrajnu odanost jedno drugom i ima želju da to učini na specifičan i autentičan način.

Vreme kada su sve svadbe, manje ili više, ličile jedna na drugu, odavno je iza nas. Mladenci nastoje da naprave proslavu po svojim merilima i željama i u tome im mašte i ideja ne manjka. Sale za svadbe Beograd su poslednjih godina svedočile zaista neverovatno kreativnim i jedinstvenim svadbenim proslavama, koje su bile inspirisane najrazličitijim temama.

Predviđanja eksperata u ovoj industriji kažu da će venčanja u narednoj godini biti jedinstvenija i individualnija nego ikada ranije, sa beskrajnim načinima na koje parovi mogu osmisliti i organizovati ovaj poseban dan.

Prema pisanju specijalizovanih magazina, apsolutni trendovi za venčanja u 2023. godini su venčanja na otvorenom, glamurozna i tematska venčanja, tako da će se najlepše i najelitnije sale za svadbe Beograd, bez mnogo teškoća, uklopiti i ispratiti ove trendove.

Kada je reč o venčanicama, trendi venčanice će biti šik, kratki modeli, kao i oni u stilu osamdestih. Za mladoženje, klasika ostaje na prvom mestu. Uz klasična crna odela, bele košulje i eventualno kravatu ili leptir mašnu, u ovoj godini će biti podjednako popularna i siva, kao i bež odela.

Ogromne i glamurozne svadbene torte se vraćaju na velika vrata. Trendi venčanja 2023. godine obeležiće i takozvani dramatični plafoni, odnosno specijalni ukrasi za plafon, koji mogu uključivati: disko kugle, cveće, lampione neobično osvetljenje, draperije i slično. Šampanjac fontane i kule su takođe na ovom spisku. Viva Magenta, strastvena i intenzivna, proglašena je za boju godine.

Novi svetski trend predstavljaju veganska venčanja, venčanja bez alkohola, kao i eko-friendly venčanja. Iako su sale za svadbe Beograd itekako spremne i za ovakve tipove venčanja, na našim prostorima se mladenci ipak radije odlučuju na tradicionalnije vidove proslava koje podrazumevaju bogatu trpezu (uz obavezne specijalitete od mesa) i značajne količine alkohola.

IMPERIUM HALL – NAJLEPŠA SALA ZA SVADBE U BEOGRADU

Imperium Hall – najlepša sala za svadbe u Beogradu je mesto koje će svaku vašu proslavu učiniti nesvakidašnjom i posebnom. Možete očekivati besprekornu organizaciju, servis i uslugu, kao i uživanje na najvišem nivou.

Zahvaljujući tradiciji i izuzetnom ugledu, Imperium Hall obara rekorde po broju organizovanih proslava tokom cele godine. Iz tog razloga, ukoliko želite da bukirate svoj termin za ovaj magični prostor, morate to učiniti na vreme, a to je često i nekoliko meseci ranije.

Imperium Hall je proglašen kao najlepša sala za svadbe u Beogradu iz više razloga, a mi ćemo ovde pomenuti samo neke od njih.

Fantastična lokacija u prirodnoj oazi na obali Dunava, na Adi Huji, nedaleko od centra Beograda, čini da Imperium Hall bude lako dostupan i podjednako atraktivan kako za prolećna, tako i za letnja, jesenja ili zimska venčanja.

S obzirom na to da poseduje elegantnu i luksuznu svečanu salu, kao i prelepu terasu i dvorište, podjednako je pogodan i za venčanja u sali, kao i za maštovita venčanja na otvorenom. Prostor je prilagodljiv i multifunkcionalan, pa se lako može prilagoditi manjim, intimnijim proslavama, kao i glamuroznim venčanjima do 500 zvanica.

Vrhunski kvalitet hrane, bogatstvo raznovrsnih specijaliteta i simfonija ukusa, meniji koji se mogu prilagoditi specifičnim zahtevima gostiju i odličan odnos cene i kvaliteta, neka su od njegovih prepoznatljivih obeležja.

Moramo pomenuti i da sala za svadbe Imperium Hall ima sjajan tim profesionalnih organizatora, koji vam mogu pomoći ili u potpunosti preuzeti organizaciju svih detalja vašeg venčanja. Osoblje je nasmejano, domaćinski raspoloženo i istovremeno, izuzetno profesionalno.

Sve informacije kada je Imperium Hall – najlepša sala za svadbe u Beogradu u pitanju, možete dobiti putem broja 069/777-552 ili e-mail adrese info@imperiumhall.rs

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE