Upiši najbolji kurs za frizera

Upiši najbolji kurs za frizera i postani profesionalac! Otvori vrata uspeha i napravi prve korake ka uspešnoj karijeri!

Frizerska profesija je jedan od najpopularnijih izbora za karijeru u svetu lepote i mode, a kako se industrija frizerskih salona i usluga konstantno razvija, raste i potreba za visokokvalifikovanim frizerima.

U najširem smislu reči, frizer je specijalista koji kreira frizure klijentima. Bavi se negom, šišanjem, bojenjem, oblikovanjem i stilizovanjem kose – jednom reči, koristi sve poznate tehnologije i tehnike kako bi stvorio najbolji imidž klijenta.

Umeće frizera se često poredi sa radom umetnika jer svaki pravi majstor ima besprekoran ukus. A glavni “alati” i aduti dobrog frizera, pored formalnog obrazovanja, su: njegova mašta, poznavanje trendova, osećaj za estetiku, “dobro oko” i vešte ruke.

Frizersku profesiju karakteriše i stalna komunikacija sa klijentima, koja se često, pored razgovora u vezi željene frizerske usluge, odnosi i na određene lične teme. To znači da pravi frizerski profesionalac, osim profesionalnih veština, treba i da bude društvena i svestrana osoba, koja će biti u stanju da uspostavi kontakt i održi razgovor sa klijentima. Većina nas, prilikom posete frizerskom salonu, ne očekuje samo dobro napravljenu frizuru, već i prijatno provedeno vreme i razumevanje od strane frizera.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za ovu vrstu karijere, sigurno ste primetili da se u ponudi nalazi veliki broj kurseva za frizere. Ali koji je najbolji kurs za frizera?

Koji kurs za frizera će vam na najefikasniji, najkvalitetniji i najbolji način pomoći da steknete neophodne veštine i znanja i postanete vrhunski profesionalac?

U frizerskim krugovima, odgovor na ovo pitanje je odavno dobro poznat i glasi – kurs za frizera Akademija Panjković.

KURS ZA FRIZERA AKADEMIJE PANJKOVIĆ

Kurs za frizera Akademije Panjković nudi izuzetno sadržajnu obuku iz oblasti ženske i muške frizure, kao i nadogradnje kose.

Program edukacije je koncipiran po najvišim svetskim standardima, što vam garantuje da ćete dobiti najbolje profesionalno znanje. Bilo da imate prethodnih iskustava ili ne, kurs za frizera Akademije Panjković pružiće vam sveobuhvatnu obuku, a uz pomoć posvećenih i iskusnih predavača ćete savladati sve tehnike ovog zanata koje ćete kasnije moći sa lakoćom da primenite. Zahvaljujući tome, bićete spremni da se, odmah po završetku kursa, samostalno bavite frizerskim poslom.

U ovoj uglednoj obrazovnoj instituciji možete pohađati: kurs za ženskog frizera, kurs za muškog frizera, kurs za nadogradnju kose, master barber kurs, kurs za šminkera, kao i individualni kurs za frizera (1 na 1 obuka, samo Vi i Miki Panjković).

Svaki kurs za frizera Akademije Panjković podrazumeva teorijsku nastavu, praksu i rad na živim modelima (u profesionalnom salonu u okviru Akademije), rad sa profesionalnim priborom, alatom i kozmetikom, polaganje testova za proveru znanja, polaganje završnog ispita, izdavanje međunarodno priznatog sertifikata, preporuku za svakog studenta koji uspešno savlada kurs, kao i učešće na prestižnim modnim eventima u regionu.

Kurs za frizera akademije Panjković namenjen je apsolutnim početnicima, učenicima koji su pohađali ili završili frizerske škole (koji žele dodatnom edukacijom da steknu pravo na polaganje završnog ispita i dobijanje sertifikata), profesionalnim frizerima koji već rade (ali žele da unaprede svoja znanja, ovladaju najmodernijim tehnikama ili steknu međunarodno validan sertifikat). Polaznici ne mogu biti mlađi od 15 godina, dok gornja starosna granica za upis ne postoji.

Odaberite najbolji kurs za frizera! Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje i zato pozovite +381 63 60 80 93 i obezbedite Vaše mesto što pre.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE