Akademija Panjković – učite od najboljih

Akademija Panjković je najbolja škola za frizera u Beogradu koja postoji dugi niz godina, nudi najbolji kurs za frizera svima onima koji žele da ostvare zavidnu karijeru u svom poslu. Ako ste kreativni po prirodi i želite svoje ideje da pretvorite u realnost, akademija Panjković je vaš pravi odabir. Biti frizer danas je izuzetno isplatljiv posao gde vas očekuje mnoštvo izazova, ulaganja, kreativnosti i uspeha kojem nema kraja.

Ako sebe vidite u frizerskom svetu, sada je pravi trenutak da učinite prvi korak. Ukoliko želite siguran i kvalitetan kurs koji vam garantuje kompletnu obuku, akademija Panjković vam nudi i više od toga.

AKADEMIJA PANJKOVIĆ BEOGRAD

Akademija Panjković Beograd

Akademija Panjković Beograd poziva sve kreativce da upišu kurs za frizera i priušte sebi mogućnost za zavidnu karijeru. U ponudi je kurs za ženskog frizera i kurs za muškog frizera, kao i individualni kurs gde možete učiti 1 na 1 zajedno sa tvorcem Mikijem Panjkovićem. Kao umetnik za velikom karijerom, Miki je došao na ideju da u nađem regionu stvori mesto gde svako može da uspe. Svoje znanje savladao je u najprestižnijim američkim školama, odakle je svoje znanje preneo i kod nas.

Danas je jedan od najuspešnijih frizera iza koga stoji veliki broj učenika koji su danas uspešni frizeri i koji su sami razvili svoj biznis. Ako želite da budete ta osoba, ovo je pravi trenutak za vas.

Akademija Panjković Beograd vam pruža učešće u modnim revijama, rad sa uspešnim ljudima, mogućnost za stalno zaposlenje, preporuku i sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Gde god da odete, možete se zaposliti zahvaljujući akademiji Panjković.

Akademija Panjković Beograd

Pored toliko benefita, očekuje vas rad sa najkvalitetnijom kozmetikom, rad na živim modelima, a pored učenja ćete se i dobro zabaviti sa drugim učenicima. Sve je osmišljeno u cilju potpunog razumevanja ovog posla i sticanju veština kako da zadovoljite potrebe klijenata.

Važno je da budete kreativni, želji učenja i da budete posvećeni onome što radite. To je uvek siguran ključ uspeha, a uz akademiju Panjković u Beogradu, ovo je put ka vrhu i sa bezgraničnim mogućnostima.

Budite deo najbolje ekipe kada je frizerski svet u pitanju i obezbedite sebi kvalitet i zavidan uspeh. Obezbedite sebi mesto na akademiji Panjković već danas pozivom na broj +381 63 60 80 93.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE