Parking na aerodromu tokom zime

Ako tražite siguran i povoljan parking na aerodromu tokom zime, MB Car Parking je pravi izbor za vas. Ovaj parking na aerodromu nudi 300 mesta za parkiranje, ali je neophodno prethodno izvršiti rezervaciju zbog velikog interesovanja za MB Car parking na serodromu. Kada je zima, uz MB Car sada možete mnogo jednostavnije napraviti organizaciju oko putovanja.

Najvažnije od svega, MB Car parking na aerodromu garantuje visok nivo sigurnosti za svako vozilo. Ceo parking je prekriven kamerama i obezbeđen je 24 časa dnevno. Parking se nalazi samo 300m od aerodroma, što znači da ćete do ulaza doći za samo 3 minuta. MB Car parking na aerodromu nudi i najpovoljnije cene na tržištu, što ga takođe izdvaja od drugih parkinga.

Pored kvalitetnih usluga parkinga, predstavljamo vam i rent a car gde vas očekuju kvalitetna i moderna vozila i to odmah po vašem sletanju. Po ceni več od 20€ možete iznajmiti vozilo i uživati tokom celog dana. Potrebno je da rezervišete automobil pre putovanja, kako bi vas baš taj automobil sačekao nakon sletanja. Sva vozila su proverena i tehnički ispravna jer, najvažnije je da se korisnici osećaju bezbedno u svakom trenutku. Sve korisnike koji iznajmljuju vozilo na duži period očekuju popusti, u zavisnosti od perioda i odabira vozila.

NOVI PARKING NA AERODROMU

novi parking na aerodromu

Iako je MB Car relativno novi parking na aerodromu, slobodno možemo reći da je za kratko vreme postao sigurno i najpouzdanije mesto za mnoge vozače. Odnos cene i kvalitet zadovoljio je sve potrebe korisnika, zbog čega mnogi najčešće biraju  MB Car parking na aerodromu. Više ne morate gubiti vreme na organizaciju prevoza, već možete sami sesti u vozilo i doći do parkinga. Tu će vas sačekati vozač koji će vas odvesti do ulaza na aerodroma.

Isti je slučaj i prilikom vašeg povratka, vaš vozač će vas sačekati u dogovoreno vreme na istom mestu, bez obzira da li dolazite sa puta u toku dana ili noći. Posvećenost svakom korisniku dovela je novi parking na aerodromu MB Car na visoko mesto kada su parking usluge na aerodromu u pitanju. Obezbedite svoje vozilo tokom vašeg putovanja po najpovoljnijim cenama i uživajte u putovanju bez stresa.

Ukratko, MB Car parking na aerodromu je najbolja opcija za parking tokom zime. Obezbedite svoje vozilo, izaberite sigurnost i uštedite novac. Rezervišite svoje mesto sada i ne razmišljajte o svom automobilu tokom vaših avantura van zemlje.

Za sve dodatne informacije, kao i o raspoloživosti parkinga možete pozvati broj 063 324 550 ili im pišite putem e-mail adrese office@mbcar.rs.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE