Petar Grašo u hotelu Hilton za Dan zaljubljenih

Ne propustite Petra Graša u hotelu Hilton za Dan zaljubljenih gde vas očekuje pravi muzički spektakl i veče za pamćenje. Jedan od najekskluzivnijih hotela u Beogradu priprema vam romantično veče prepuno iznenađenja i trenutaka u kojima ćete uživati. Kako je hotel Hilton Nova godina jedna od najboljih večeri i dočeka u Beogradu, sigurni smo da će i Dan zabljubljenih zadovoljiti vaše potrebe kao ovo glamurozno veče.

hotel hilton dan zaljubljenih

Ako ste zamišljali da Dan zaljubljenih provedete na poseban način, u posebnom ambijentu sa vašim partnerom, hotel Hilton čini se kao odlično mesto za romantično veče u dvoje. Očekujte veče prepuno lepih trenutaka i najlepših pesama koje će za vas pevati Petar Grašo, jedan od najboljih hrvatskih pevača i kompozitora.

Koncert će se održati u sali „Car Dušan“, sa početkom u 20 časova, a cene ulaznica su 15.000 i 17.000 rsd. Karta obuhvata vačeru na bazi švedskog stola, dok će se piće plaćati po utrošku. Petar Grašo nastupaće dva puta po 50 minuta, tako da ćete zaista uživati u kompletnoj večeri i njegovom uvek autentičnom nastupu.

Ne propustite najbolji Dan zaljubljenih u hotelu Hilton uz Petra Graša, a rezervaciju možete izvršiti putem mail-a ili telefona belgrade.events@hilton.com i 064/859-37-51.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE