Najbolje mesto za proslave u Beogradu – Le Petit Bistro Blue Centar

Kada vama ili nekoj vama bliskoj osobi zatreba savršeno mesto za proslave u Beogradu, od srca vam preporučujemo da izaberete Le Petit Bistro Blue Centar. Smešten na prestižnoj lokaciji, na adresi Španskih boraca broj 3, na Novom Beogradu, unutar Blue Centra, predstavlja idealnu destinaciju za sve vrste svečanosti.

Bilo da organizujete poslovni skup ili korporativnu proslavu, rođendan, venčanje, proslavu rođenja deteta, krštenje, obeležavate neki jubilej, organizujete diplomsku proslavu ili jednostavno želite elegantno mesto za druženje i izlazak, Le Petit Bistro Blue Centar nudi izuzetnu kombinaciju modernog dizajna, toplog ambijenta, izvrsne gastronomske ponude, najboljeg muzičkog programa i besprekorne usluge i zato ga mnogi smatraju najboljim mestom za proslave u Beogradu.

Sofisticiran stil i neprolazna elegancija

Le Petit Blue Centar je dizajniran i uređen tako da reflektuje sofisticiran stil i neprolaznu eleganciju, sa modernim enterijerom koji istovremeno daruje udobnosti i atmosferu luksuza. Prostor može da ugosti do 200 gostiju, što ga čini savršenim za događaje svih veličina, od manjih skupova do velikih i glamuroznih proslava.

Svaki detalj, od dekoracije do rasporeda stolova i sedenja gostiju, prilagođava se i pažljivo odabira i planira kako bi odgovarao specifičnim potrebama, temi i stilu svakog događaja ponaosob. Iz tog razloga, u njemu je svaka proslava autentična, drugačija i sasvim posebna.

Vrhunska gastronomska ponuda

Iza vrhunske gastronomiske ponude Le Petit Blue Centra stoji izuzetan tim kuvara koji su majstori u pripremi širokog spektra internacionalnih i tradicionalnih srpskih jela. Meni je pažljivo sastavljen da impresionira svakog gosta, sa jasnim fokusom na kvalitet i svežinu sastojaka. Pored basic, strandard i premium menija za proslave, postoji i mogućnost kreiranja personalizovanog set menija po vašem ukusu.

Impresivna selekcija vina, koktela i žestokih alkoholnih pića savršeno upotpunjuje svako jelo, čineći vašu proslavu pravom gurmanskom senzacijom.

Takođe, u ponudi je i fleksibilna ketering usluga, tako da u omiljenim specijalitetima Le Petit Blue Centra možete uživati i na nekoj drugoj lokaciji po vašem izboru.

Bilo da je reč o proslavi u prostoru samog restorana ili korišćenju ketering usluge, možete biti sigurni da će kvalitet usluge biti na najvišem nivou.

Profesionalna organizacija i fantastični event tim

Profesionalni tim Le Petit Bistro Blue Centra nadaleko je poznat po svojoj sposobnosti i umeću da svaki događaj učini besprekornim. Od prvog kontakta do finalnih detalja vašeg događaja, stručni planeri i organizatori proslava su tu da osiguraju da sve teče glatko, kao i da se sve vaše želje i vizije o proslavi iz vaših snova realizuju.

Na raspolaganju su vam bilo da vam je potrebna dodatna pomoć, ideja ili savet, bilo da želite da oni preuzmu kompletan proces plniranja, organizacije i relizacije vašeg događaja.

Kontaktirajte Le Petit Blue Centar

Za više informacija ili za rezervaciju termina vašeg događaja, kontaktirajte Le Petit Blue Centar na +381 66 31 11 13 ili putem emaila managerlepetitbistrobluecentar@gmail.com.

Trenutno je aktuelna i specijalna ponuda: 10% popusta na termine za proslave u julu i avgustu!

U Le Petit Blue Centru proslava nije samo još jedan svečani događaj, već iskustvo koje se pamti.

Pozivamo vas da otkrijete zašto je Le Petit Blue Centar najbolje mesto za proslave u Beogradu i da zajedno sa njegovim timom kreirate trenutke koji će ostati upamćeni zauvek.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE