Tara rafting – Prolećna avantura čeka na tebe

Tara rafting je najbolja prolećna avantura koja čeka na tebe jer proleće na Tari nudi spektakularne doživljaje za sve one željne uzbuđenja, prirode i uživanja. Impresivni pejzaži i živopisni rečni tokovi nude brojne prilike za atraktivne outdoor aktivnosti koje će vas oduševiti i energestki i mentalno ispuniti pozitvnim vibracijama i najlepšim osećajima.

Dolazak proleća najavljuje početak uzbudljive sezone za ljubitelje raftinga na Tari. Proleće je vreme kada se Tara prikazuje u punoj snazi i lepoti.

Visok vodostaj, koji je rezultat topljenja snega sa okolnih planina, čini bukove Tare posebno moćnim i izazovnim i nudi adrenalinsko iskustvo koje se ne može uporediti ni sa čim sličnim. Tara rafting tokom proleća nudi priliku da doživite reku u njenom najdivljem obliku, sa brzacima koji dosežu kategorije težine IV i V, pa čak i izazovni, ektremni nivo VI.

Prolećni Tara rafting nije za one slabog srca i one sa manje hrabrosti da se suoče sa brzinom i snagom reke. Energija koju osećate dok vaš raft čamac klizi, skakuće i zariva se kroz nepredvidive vode Tare je nešto što mora da se doživi jer rečima se taj osećaj teško može opisati. Upravo ova dinamika i raznovrsne vodene prepreke čini prolećni Tara rafting idealnim za avanturiste željne izazova. Uz svaki zaveslaj, borićete se protiv snažnih struja, učiti kako da usmeravate i kontrolišete raft na način koji zahteva pravu spretnost i timski rad sa saputnicima u čamcu.

Možda će vam avanturistički duh dozvoliti da se osvežite plivanjem na mestima pogodnim za kupanje ili da uživate u prirodnom ‘tuširanju’ ispod veličanstvenih vodopada, pri čemu je važno napomenuti da se temperatura vode u proleće obično zadržava na oko 5°C.

Za razliku od vrelih letnjih meseci i jesenjeg perioda, kada spust od Brštanovice do Šćepan Polja, dužine oko 25km, može trajati i do četiri sata, prolećni Tara rafting je značajno brži i obično traje nešto više od sat vremena.

RAFTING KAMP RAJSKA RIJEKA – VAŠ PROZOR U SRCE DIVLJINE

Usred ove divlje i neukroćene prirode, vanvremenske lepote, smestio se rafting kamp Rajska Rijeka, spreman da mnogobrojnim gostima pruži ne samo utočište od svakodnevnog urbanog i stresnog života, već i da ih povede u najlepše avanture u prirodi.

Rajska rijeka predstavlja optimalnu polaznu tačku za vašu Tara rafting avanturu. Ušuškan uz samu obalu reke Drine, na putu Foča – Nikšić, na 23 km udaljenosti od Foče i 2 km od Šćepan polja, kamp nudi brz i lak pristup najatraktivnijim delovima Tare.

Bungalovi i smeštajni kapaciteti su dizajnirani tako da komplementiraju prirodno okruženje i autentičnu arhitekturu ovog podneblja, sa svim savremenim udobnostima koje obezbeđuju relaksirajući odmor posle uzbuđenja na reci.

U sklopu kompleksa Rajske rijeke se nalazi još i: veliki restoran domaće kuhinje, bazen, sportski tereni za odbojku na pesku i mali fudbal, stoni tenis, bilijar, privatna plaža na Drini, dvorište, dečije igralište, parking sa video nadzorom, WiFi internet…

Večeri u kampu su trenuci za opuštanje i druženje, kada se gosti okupljaju oko logorske vatre, uživajući u živoj muzici i pesmi, uz meze i domaću rakiju.

Pored raftinga, kamp Rajska rijeka nudi i niz drugih aktivnosti u prirodi koje mogu upotpuniti vaš boravak. Bilo da je to planinarenje, jeep safari, kanjonig, zip-line ili jednostavno opuštanje pored vatre, svaki gost može pronaći nešto za sebe. Edukativne šetnje kroz prirodu i obilasci lokalnih znamenitosti su takođe moguć deo iskustva, što gostima daje priliku i da se povežu sa kulturom i istorijom ovog jedinstvenog kraja.

POPUSTI I PROMO AKCIJE

U rafting kampu Rajska rijeka uvek možete pronaći i odlične promotivne popuste i akcije. Ne propustite priliku da iskoristite pogodnosti za aranžmane radnim danima, team building, kao i druge posebne događaje, uz dodatne povoljnosti za decu, grupe i porodice.

Budući da se termini za sezonu 2024. velikom brzinom rezervišu, preporučujemo da rezervišete svoju avanturu raftinga na Tari što pre.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE