Najlepši doček Nove godine u hotelu Balašević

Doživite najlepši doček Nove godine u hotelu Balašević koji će kao i predhodne godine, biti jedan od najtraženijih prostora u Beogradu. Hotel Balašević jedan je od najlepših hotela gde vas očekuje čista elegancija i komfor o kakvom maštate kada je Nova godina u pitanju. Ako želite da uživate u novogodišnjoj večeri sa stilom, autentičnom ambijentu i odličnoj organizaciji, doček Nove godine u hotelu Balašević je vaš pravi odabir.

Neka ova godina bude ispraćena na poseban način, uz vaše najdraže prijatelje, najlepši ambijent i čarobne ukuse koje možete pronaći samo u popularnom hotelu Balašević. Hotel se nalazi daleko od gradske gužve, ušuškan u naselju Miljakovac i čini se kao savršen za romantičan doček Nove godine koji će se pamtiti.

HOTEL BALASEVIC DOCEK NOVE GODINE

Hotel Balašević doček Nove godine iz godine u godinu postajao je sve interesentnije mesto za proslavu dočeka Nove godine kako malo starijim generacijama, tako i mlađima, i sve to zbog modernog, prelepog i zavodljivog ambijenta koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Pored toga, najveće zasluge idu uvek odličnoj atmosferi koja se ovde odvija, ali i samoj organizaciji koja je uvek na samom vrhuncu.

Kada pričamo o muzici, hotel Balašević doček Nove godine uvek lepša atraktivnim muzičkim odabirom, a predhodne godine to su bili Saška Hajder & Stefan Živković koji su bili na visini svog zadatka. Priuštili su veče za pamćenje ispunjeno najlepšim trenucima i najvećim muzičkim hitovima.

Za sve one koji proslave doček Nove godine u hotelu Balašević, gosti će imati popust za noćenje u hotelu, gde ćete imati priliku da se lepo i bez žurbe pripremite za najlepše novogodišnje veče. Kada pričamo o kompletnom utisku, ovde vas očekuju pravi hedonistički trenuci u kojima ćete s’ ljubavlju uživati sa vašim najdražima.

Što se hrane tiče, očekuje vas kompletna svečana večera čiji su ukusi zaista neodoljivi i svako jelo priprema se od najsvežijih namirnica proverenog kvaliteta. Očekuje vas i neograničena konzumacija pića tokom cele večeri, sa sigurnošću da ništa neće nestati tokom večeri.

Nova godina Beograd sa ponosom preporučuje doček Nove godine u hotelu Balašević koji će zasigurno biti jedan od najboljih dočeka u Beogradu i ovog puta! Sve dodatne informacije o ponudama možete dobiti putem broja 062/111-22-33 ili 062/262-12 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE