Kurs za frizera cena

Kada kažemo kurs za frizera, mnoge prvenstveno interesuje cena. Ako želite da odaberete kvalitetan kurs za frizera koji će vam obezbediti kompletnu obuku, imajte na umu da su u pitanju najbolje škole koje nude visok nivo kvaliteta usluge gde ćete raditi sa najkvalitetnijim materijalom. Pre svega, kurs za frizera cena može zavisiti od samog kursa, predavača, iskustva, načina rada, trajanja kursa i posvećenosti.

Odaberite najbolje iz ponude ako želite zaista dobro da savladate sve tajne vrhunskih frizera koje će vas odvesti daleko, posebno ukoliko ste po prirodi kreativna osoba. Saznajte koji je to najbolji kurs za frizera koji vam garantuje uspeh. Predstavljamo vam akademiju Panjković koja vam nudi najbolji odnos kurs za frizera cena i samu obuku koja je pažljivo osmišljena.

Želeći da predstave svoje ideje drugima i prošire znanje mnogim ambicioznim kreativcima, nastao je kurs za frizera koji važi za broj 1. kurs u Srbiji. Upoznajte Mikija Panjkovića, tvorca akademije koji želi da vam prenese svoje znanje stečeno u Americi.

KAKO NAUCITI FRIZERSKI ZANAT

kako nauciti frizerski zanat

Na pitanje kako naučiti frizerski zanat, mi kažemo uz najbolji kurs za frizera akademije Panjković. Sa lakoćom ćete savladati sve tehnike i sa lakoćom ih primeniti u daljem samostalnom radu. Kurs za frizera obezbediće vam kompletnu obuku, kako teorijsku tako i praktičnu koja se bazira na radu na živim modelima. Uživaćete u učenju novih stvari i tehnika i sigurno ćete se dogbro zabaviti tokom učenja i celokupnog kursa. Upoznaćete ljude koji dele slična interesovanja kao i vi i moći ćete da razmenite iskustvo.

Kurs za frizera Panjković nudi obuku za ženskog frizera i obuku za muškog frizera, kao i individualni kurs za frizera gde ćete pohađati kurs 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem. Ovo je sjajna i jedinstvena prilika da se maksimalno posvetite ovom poslu i naučite sve tajne vrhunskih frizera, nakon čega će mnogi prepoznati vaš talenat i kvalitet.

Završetkom frizerskog kursa Panjković moći ćete da izgradite svoju karijeru frizera i otvorite svoj salon. Preporuku koju ćete dobiti nakon završenog kursa stvoriće vam mogućnost da se zaposlite u bilo kojem frizerskom salonu.

kurs za frizera

Akademija Panjković osmislila je trajanje kursa od 6 meseci za ženskog frizera, i 5 meseci za muškog frizera, a oba kursa podrazumevaju:

-rad na klijentima

-rad sa profesionalnim priborom

-rad sa vrhunskom kozmetikom

-testove za proveru znanja

-preporuku za zaposlenje

-učešće na modnim eventovima

-sertidikat koji važi u inostranstvu

Cena kursa za ženskog frizera iznosi 245€ mesečno, dok je cena kursa za muškog frizera 200€ mesečno. Oov je sjajna prilika da obezbedite sebi mesto među najboljima i naučite sve tajne vrhunskih frizera. Neka vaše ideje i snovi postanu stvarnost, zato već danas obezbedite sebi mesto u najprestižnijoj frizerskoj školi u Beogradu – akademija Panjković.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE