Rafting na Tari za nezaboravan užitak

Da li znate da je rafting na Tari idealan za nezaboravan užitak u prirodi? Slobodno vreme treba kvalitetno iskoristiti, a nema ništa lepše nego taj period provesti u neodoljivim lepotama prirode koje nam ona daje. Rafting na Tari predstavlja jednu od najuzbudljivijih avantura koja će vam obezbediti toliko lepih trenutaka da ćete poželeti češće da se upuštate u ovu avanturu.

Nije važno da li imate iskustva ili ne, važno je da imate želju za nečim novim i uzbudljivim, kao i da odaberete pravi rafting kamp koji će vam obezbediti pravi ugođaj. Za trenutke koji se ne zaboravljaju, predstavljamo vam kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih, i gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbudljivih događaja.

Ušuškan među najlepšim planinama, okružen zelenilom, na samoj obali Drine, nastao je kamp Rajska rijeka koji predstavlja pravu malu oazu mira, uživanja ali i dobre zabave. U želji da maksimalno dočaraju celu priču, kamp Rajska rijeka sagrađen je od prirodnih materijala, kako biste se u potpunosti stopili sa prirodom i uživali u njenim čarima. Uz ovaj kamp rafting na Tari biće nezaboravno iskustvo i prilika da iskusite nešto sasvim novo i drugačije.

Rafting na Tari postao je izuzetno popularan poslednjih godina i beleži veliko interesovanje kako avanturista, tako i onih koji se i plaše vode. Rafting na Tari je idealna prilika da pobedite taj strah i dozvolite sebi da upoznate potpuno novi nivo uživanja u prirodi i njenim čulima.

U kampu Rajska rijeka za rafting na Tari dobićete kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i prsluk za spašavanje. Naravno, obezbeđen je i čamac za rafting, kao i iskusni, licencirani skiper koji savršeno poznaje svaki delić reke Tare.

Ako se po prvi put upuštate u avanturu rafting Tarom, odlična ideja bi bila da pozovete svoju ekipu i zajedno doživite ovu autentičnu zabavu za sva čula. Ono što moramo napomenuti, jeste da je sezona raftinga od proleća pa do jeseni. Razlika je u tome što je proleće period kada je reka dosta brža i dinamičnija, dok je tokom leta i jeseni reka mirnija i rafting može trajati po nekoliko sati.

Koji god period odabrali za rafting na Tari, budite sigurni da ćete potpuno uživati i da će ovo biti avantura koja se definitivno ne zaboravlja.

RAFTING TAROM SLIKE

U nastavku pogledajte rafting Tarom slike koje će vam, nadamo se, dočarati barem delić avanture i uživanja koji vas očekuju nakon što iskusite neodoljivi rafting Tarom. Spremite se za odličnu zabavu i nezaboravan vikend u najboljem kampu Rajska rijeka.

rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom
rafting Tarom

Ne propustite još jednu u nizu sezonu rafting na Tari koja vam može doneti mnogo toga novog i uzbudljivog. Ako odaberete kamp Rajska rijeka, nesamo da vas očekuje uzbudljivi rafting na Tari, već vas očekuje i izuzetno komforan smeštaj koji je modran, preukusna klopa kao i prijatno druženje sa drugim posetiocima kampa. Pozovite svoju ekipu i iskusite najpopularniji sport na reci – Rafting na Tari koji budi sva čula.

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE