Nova godina za pamćenje u restoranu Miris dunava

U jednom od najlepših beogradskih restorana očekuje vas Nova godina za pamćenje – u restoranu Miris dunava. Obezbedite sebi magično novogodišnje veče koje će se prepričavati. U jedinstvenom ambijentu uz pogled na reku dočekajte Novu godinu sa vašim njadražima i uđite u godinu koja sledi sa stilm i u dobrom raspoloženju.

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA NOVA GODINA 2022

 

RESTORAN MIRIS DUNAVA NOVA GODINA 2022

 

Restoran Miris Dunava Nova godina 2022 i ove godine pripremiće vam nezaboravnu novogodišnju proslavu koja će zadovoljiti sva vaša čula. Spremite se za jedan magičan doček Nove godine koji će biti prepun dobre energije, čarobnih ukusa i fenomenalne atmosfere.

Očekujte mnogo dobre muzike za koju će biti zaduženi neki od najpopularnijih domaćih pevača koji će se potruditi da vam udovolje u svakom smislu. Moderan i prijatan ambijent biće ukrašen u novogodišnjem stilu je samo deo onoga što će učiniti da Nova godina u restoranu Miris Dunava bude nezaboravna.

Za poptpun užitak tu je i kompletna svečana večera koja će zadovoljiti vaše ukuse, kao i All inclusive ponuda pića koje će se točiti tokom cele večeri. Odaberite romantično mesto za vas i vaše najdraže i uživajte u specijalnom dočeku koji je Nova godina Beograd obezbedila.

Budite deo najlepšeg restoranskog provoda uz reku i obezbedite sebi kartu putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE