Besplatna dostava leda u Beogradu

Besplatna dostava leda u Beogradu nikada nije bila jednostavnija. Ukoliko vam je potreban led za ugostiteljski objekat, firmu ili privatnu zabavu, možete poručiti besplatnu dostavu leda koja će stići na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Pored izuzetne ažurnosti, Ice man firma može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenata u vrlo kratkom periodu, gde su stekli poverenje mnogih zahvaljujući vrhunskom kvalitetu leda koji proizvode.

 

DOSTAVA LEDA BEOGRAD

 

dostava leda Beograd
Dostava leda Beograd

 

Želeći da zadovolje sve potrebe klijenata, dostava leda Beograd može se izvršiti na gotovo celoj teritoriji Beograda svakog dana u bilo kom trenutku. Što se kvaliteta tiče, provedene su sve neophodne mere kako bismo bili sigurni da je led čist, svež i siguran za upotrebu.

Zahvaljujući modernim, novim mašinama ali i velikoj potražnji, Ice Man firma može da proizvede zaista veliku količinu leda tokom svakog dana. Led se može poruiti u različitim oblicima, ali je tekstura ista – puna i led se zbog toga sporije topi u vašoj čaši. Sa obzirom da su kocke  kompresovane, potpuno bez vazduha i kristalno providne, vaše piće biće produžene svežine.

Najvažnije od svega – svaka dostava je potpuno besplatna.

Da biste uživali u ledu u pravom obliku, Ice Man dostava leda poseduje specijalna vozila kojim se prevozi led do željene adrese i sva vozila održavaju optimalnu temperaturu koja je potrebna ledu da se ne bi topio. Budite sigurni da ćete uživati u punoći i kvalitetu u potpunosti.

Obezbedite sebi najbolji led gde je dostava leda Beograd zagarantovana u veoma kratkom roku. Poručivanje: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE