Provedite savršen vikend u prirodi

Provedite savršen vikend u prirodi sa vašim najdražima i doživite nezaboravne trenutke. Poznato je da priroda opušta um i telo što je dodatan razlog da iskusite rafting na Tari i uživate u svoj lepoti koju reka Tara pruža.

Tara rafting predstavlja najzanimljivu aktivnost na vodi u kojoj možete uživati, dobro se zabaviti i osetiti visok nivo adrenalina. U poslednje vreme Tara rafting je avantura idealna za team building. Okupite vaše kolege i zajedno uživajte u nesvakidašnjoj zabavi koja će vas dodatno zbližiti.

 

TARA RAFTING

tara rafting
Tara rafting

 

Tara rafting podrazumeva i odabir kampa koji će vam obezbediti kompletnu avanturu. Naša topla preporuka ovog puta jeste rafting kamp Rajska rijeka koji će vam uvek ponuditi mnogo više. Očekujte udoban smeštaj, kompletnu opremu i nezaboravnu zabavu.

Kamp Rajska rijeka važi za jedan od najoljih kampova, a tokom nedelje imate hit ponudu koja obuhvata trodnevni aranžman i to po specijalnoj ceni kojoj nećete odoleti. Isto tako i kada je team building u pitanju, očekuje vas sjajna akcijaska cena koja vam omogućuje da doživite Tara rafting sa velikim zadovoljstvom.

Provedite radnu nedelju na malo drugačiji način jer je ovo aktivnost koja će vam svakako prijati. Sigurni smo da ćete poželeti ponovo da se vratite po „novu dozu adrenalina“ i uživate u moderno opremljenom kampu Rajska rijeka. Pored aktivnosti Tara rafting, očekuje vas potpuno prirodan ambijent koji okružuje kamp, druženje tokom večeri kao i mir koji nema cenu.

 

Rajska rijeka kamp
Rajska rijeka kamp

 

Kamp Rajska rijeka nalazi se u Foči na samoj obali Drine, što čini boravak ovde posebnim i savršenim. Kako biste se u potpunosti stopili sa okolinom, kamp je osmišljen od potpuno prirodnih materijala i pruža osećaj pravog uživanja.

Garantujemo vam nezaboravno iskustvo, sjajno druženje i visok nivo adrenalina u kojem ćete posebno uživati. Svako ko je posetio rafting kamp Rajska rijeka ponovo se vratio kako bi osetio lepotu ambijenta i vrhunsku organizaciju koja će vam biti od velikog značaja.

Pored toga, ne propustite posebne pogodnosti ovog meseca tokom radnih dana i za nezaboravan team building kojem je teško odoleti.

Kamp Rajska rijeka vas sa nestrpljenjem očekuje!

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE