Muški ili ženski frizer? Koji kurs izabrati?

Muški ili ženski frizer? Koji kurs izabrati? Odaberite najbolje za sebe i obezbedite sebi siguran put ka uspehu zahvaljujući najboljem kursu za frizera na tržištu. Kurs za frizera trenutno je jedan od najtraženijih kurseva u svetu, a razlog tome jeste potražnja profesionalnih frizera koji danas imaju sve više mogućnosti širom celog sveta.

Ukoliko ste zamišljali da radite sa modelima, svakodnevno učite, imate slobodu kreativnosti i uživate kada je neko zadovoljan vašim radom, odaberite muški kurs za frizera ili ženski kurs za frizera i prepustite se svojim idejama kojima nema kraja.

Ako ste po prirodi kreativac i volite izazove, ovo je vaš put koji će vam otvoriti mnoga vrata kada je posao u pitanju.

 

KURS ZA FRIZERA

 

 Kurs za frizera

 

Kurs za frizera pružiće vam kompletno znanje koje obuhvata rad sa modelima ali i teorijski deo gde ćete se upoznati sa svima tehnikama i kozmetikom koja je najbolja za vaš posao. Kurs za frizera otvoriće vam mnoga vrata i omogućiti vam učešće na raznim eventovima, što je od velikog značaja za jednog umetnika i profesionalca kada je frizerski svet u pitanju.

Ako ste želeli kurs koji će vam biti u potpunosti posvećen i koje će vam sa zadovoljstvom preneti svoje znanje, akademija Panjković je prilika da se usavršite i postanete jedan od najboljih u ovoj branši. Sa dugogodišnjim iskustvom i stečenim diplomama u Americi, Miki Panjković stvorio je svoj brend i postao broj 1. u Srbiji.

Želeći više i želeći da bude inovativan, nastala je akademija Panjković koja danas iza sebe ima veliki broj učenika koji su danas vlasnici vrhunskih frizerskih salona, dok su neki izgradili svoje ime i u inostranstvu. Ono što je sigurno, ukoliko želite više i ako ste spremni da učite, ovo je sjajna prilika da postanete jedan od najboljih frizera.

Bilo da upišete kurs za muškog ili ženskog frizera, oba kursa vam garantuju uspeh i svaki kurs je temeljno osmišljen kako biste na pravi način i sa razumevanjem naučili sve što je neophodno za posao frizera.

 

 Kurs za frizera

Šta je uključeno u kurs za frizera na akademiji Panjković?

 

Stručna obuka

Rad na klijentima – modelima

Rad sa profesionalnim priborom i alatom

Profesionalna kozmetika

Testovi za proveru znanja

Polaganje završnog ispita

Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu

Preporuka  za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju

Omogućavamo učešće na modnim eventima

 

Po čemu se razlikuje muški kurs za frizera i ženski kurs za frizera?

 

Oba kursa podrazumevaju sve predhodno navedeno. Osim što je svaki kurs osmišljen da bude fokus na muškim ili ženskim tehnikama frizera, razlika je i u tome što muški kurs za frizera traje 5 meseci, dok ženski kurs za frizera traje 6 meseci.

Odaberite pravi kurs za frizera i postanite brend za sebe. Ono što je sigurno, jeste da će svako prepoznati vaš kvalitet i trud koji će vam obezbediti put ka uspehu. Akademija Panjković vas sa zadovoljstvom očekuje.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE