Najkvalitetnija papirna galanterija za ugostiteljstvo

Najkvalitetnija papirna galanterija za ugostiteljstvo predstavlja jednu od najvažnijih stavki koja ostavlja utisak na svakog gosta. Papirna galanterija za ugostiteljstvo je danas neophodna u svakom objektu kako bi higijena istog uvek bila na viskom nivou.

Ako želite vrhunski kvalitet koji će svi prepoznati, onda vam predstavljamo Hygiene Team Profesional koji nudi isključivo proverene proizvode premium kvaliteta.

 

PAPIRNA GALANTERIJA ZA UGOSTITELJSTVO

 

Papirna galanterija za ugositeljstvo
Papirna galanterija za ugositeljstvo

 

Papirna galanterija za ugositeljstvo podrazumeva proizvode koji su neophodni kako za toalete, tako i unutar kuhinje i šanka. Da bi sve bilo na zavidnom nivou po pitanju čistoće, neka vam uvek pri ruci bude najkvalitetnija papirna galanterija za ugostiteljstvo.

Proizvodi papirne galanterije podrazumevaju ubruse, salvete toalet papir, podmetače za piće, maramice za lice i svaki od ovih proizvoda postoji u različitim oblicima i pakovanjima. Poručivanje bilo kakve papirne galanterije vam može povećati trošak ukoliko je lošijeg kvaliteta, što je bacanje para ali i više obaveza jer ćete morati češće da dopunjujete aparate za papirnu galanteriju.

Obezbedite vašem ugostiteljskom objektu kvalitet koji ima atraktivnu cenu, duže traje i proizvodi su jednostavni za upotrebu. Ono što vam možemo garantovati, jeste da najkvalitetnija papirna galanterija za ugostiteljstvo stvara pozitivan utisak kod vaših gostiju i pruža osećaj čistoće tokom boravka u istom.

Hygiene Team Profesional  brinuo je o svakom proizvodu pojedinačno i dizajnirao tako da svaki proizvod bude jednostavan, praktičan, kvalitetan i siguran. Svaki proizvod iz papirne galanterije prošao je sve neophodne testove koji su od velike važnosti za naše zdravlje, zato budite uvereni da će njihovi proizvodi zadovoljiti sve vaše potrebe.

Pored papirne galanterije, kompanija Hygiene Team osmislila je i aparate za papirnu galanteriju različitog dizajna koji su vrlo praktični, mogu se postaviti bilo gde i ne zauzimaju previše mesta u prostoru. Ako želite potpuni utisak čistoće, odaberite neke od aparata i papirnu galanteriju za određeni aparat i uživajte u jednostavnom korišćenju.

U nastavku vam predstavljamo nekoliko najpopularnijih proizvoda papirna galanterija za ugostiteljstvo koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

 

UBRUS ROL TORK

ubrus rol tork

 

Ubrus u rolni spada u najprodavaniji proizvod i najčešće se koristi u šanku, kuhinji ili i u toaletima za ruke i u pitanju je vrhunski kvalitet. Rol ubrus je napravljen sa dva sloja, nežni su prema rukama i super upijaju. Sa obzirom da visoki kvalitet, biće vam dovoljan jedan list za kompletno sušenje ruku.

 

SLOŽIVI UBRUS AQUA STREAM

ubrus aqua stream

U pitanju je složivi ubrus koji predstavlja najprodavaniji proizvod jer se mogu ubaciti u držače u toaletima, a može se koristiti i bez njih i jednostavni su za upotrebu. Aqua stream papir je napravljen od 100 % celuloze i to u dva sloja, što znači da je veoma mekan i nežan prema koži.

 

PREKRIVAČ WC DASKE TORK

prekrivac za daske tork

 

Osigurajte vašim gostima higijenu i udobnost svojih pomoću Tork higijenskog papira za wc dasku, gde ćete podići higijenu na viši nivo. Jednostavno se vadi iz aparata i još jednostavnije postavlja. Materijal je takav da se papir može bez problema baciti u wc šolju.

Odaberite najbolje iz ponude Hygiene Team Profesional i uživajte u higijeni na visokom nivou i zadovoljnim gostima. Obezbedite vašem ugostiteljskom objektu premium kvalitet koji se prepoznaje već na prvi dodir. Uživajte u jednostavnom korišćenju i još jednostavnijoj dopuni. Kvalitet papirne galanterije za ugostiteljstvo daje utisak prefinjenosti, što dodatno utiče na utisak vašeg lokala.

 

T.Ž.

POSLEDNJE OBJAVE

POVEZANE OBJAVE